Veilig op vakantie met de auto

Op vakantie met de auto

De vakantieperiode komt er weer aan. Een periode waarin veel Nederlanders met de auto op vakantie gaan in Europa. Om je goed voor te bereiden op deze reis hebben wij enkele artikelen voor je geschreven. In deze artikelen vind je tips ter voorbereiding op de reis maar ook tips voor onderweg. 

 


Veilig op vakantie met de auto

Wanneer je met de auto op vakantie gaat is een goede voorbereiding erg belangrijk. In de onderstaande artikelen vind je tips waar je zoal aan moet denken bij het voorbereiden van een autovakantie. Daarnaast geven wij je tips over wat te doen wanneer je onverhoopt toch te maken krijgt met pech onderweg, de verkeersregels en verplichte attributen in de auto en de verschillende soorten brandstof in het buitenland.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat moet je regelen voor vertrek

Welke vloeistoffen  moet je controleren voordat je vertrekt
Waar moet je op letten bij het inpakken van je auto
Regel pechhulp voordat je op vakantie gaat
Welke brandstof moet je in het buitenland tanken
Controleer je autobanden voor vertrek
Welke uitrusting is verplicht in het buitenland
Tolwegen in Europese vakantielanden
In welke landen heb je een vignet nodig?
Milieusticker Duitsland

Milieusticker Frankrijk 

Download de whitepaper 'veilig op reis met de auto'
Geen tijd om alle losse artikelen te lezen voordat je op vakantie vertrekt? Geen probleem in de whitepaper 'Veilig op reis met de auto' hebben wij een korte samenvatting van alle artikelen voor je gemaakt zodat jij je gemakkelijk en snel kunt voorbereiden op de reis. Klik op de onderstaande link om de whitepaper te downloaden. 

Download whitepaper 'Veilig op reis met de auto'