Bent u op zoek naar een autobedrijf voor uw auto onderhoud of voor de aankoop van een auto in Cuijk? Dan bent u bij Nabuurs in Cuijk aan het goede adres.

Autobedrijf cuijk

Bent u op zoek naar een autobedrijf voor uw auto onderhoud of voor de aankoop van een auto in Cuijk? Dan bent u bij Nabuurs in Cuijk aan het goede adres. Met een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s vindt u altijd een auto die bij u past. Daarnaast is Nabuurs erkend reparateur van Peugeot en Citroën en kunt u dus ook met uw auto onderhoud terecht bij ons autobedrijf in Cuijk. Nabuurs is continu in beweging!

Autobedrijf voor auto onderhoud
Nabuurs is erkend reparateur van Peugeot en Citroën. U kunt bij ons autobedrijf in Cuijk dus terecht voor onderhoud aan alle modellen van Peugeot of Citroën, jong en oud. Bij ieder onderhoud wordt een groot aantal controles uitgevoerd en worden motorolie en oliefilter altijd vervangen. Daarnaast vervangen we periodiek onderdelen zoals voorgeschreven door de fabrikant. Dit is afhankelijk met de leeftijd en het aantal gereden kilometers van uw auto. Onderdelen die wij vervangen zijn bijvoorbeeld:
- bougies
- luchtfilter
- interieurfilter
- brandstoffilter
- koelvloeistof

  Bekijk onze werkplaats

 

 

OCASSIONS

Bezoek onze showroom in Cuijk voor ons ruime aanbod occasions. Verschillende modellen van de merken Peugeot en Citroën vindt u bij ons autobedrijf in Cuijk. Natuurlijk verkopen wij ook auto’s van vele andere merken, zoals BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes, Nissan, Opel, Toyota, enzovoort.

kijk hier voor alle occasions

 

 

 

auto huren en leasen bij Nabuurs cuijk

Bij Nabuurs in Cuijk kunt u tevens terecht voor het huren van een auto. De verschillende actuele modellen van Peugeot en Citroën zijn bij ons te huur. Handig wanneer u een (extra) auto nodig heeft voor bijvoorbeeld een vakantie, verhuizing of dagje weg. Goed om te weten is dat autobedrijf Nabuurs ook voldoet aan de kwaliteitsnormen van de BOVAG-afdeling verhuur.
Voor het leasen van auto’s – private lease en zakelijk – heeft Nabuurs een eigen leasemaatschappij. Hierbij ligt de focus op Peugeot, maar ook andere automerken zijn mogelijk.

Autobedrijf Nabuurs is gevestigd aan de Beersebaan 5 in Cuijk, vlakbij de snelweg. Met meer dan 55 jaar expertise en liefhebber van Franse auto’s blijft Nabuurs continu in beweging.
 

 

 

vraag een proefrit aan