PEUGEOT NAVIGATIE UPDATEN

Als je een Peugeot hebt met ingebouwde navigatie is het belangrijk deze op tijd te updaten. Het binnenlandse en buitenlandse wegennet worden geregeld aangepast en navigatie blijft betrouwbaar door het systeem bij te werken. Een Peugeot Servicepunt, zoals Nabuurs, heeft de benodigde updates en kan je verder helpen.

DE JUISTE NAVIGATIE-UPDATE

Welke soort kaart je nodig hebt, hangt af van het model en bouwjaar van je Peugeot. De Peugeot Servicepunten zijn precies op de hoogte. Met de update ben je weer optimaal op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om van A naar B te komen. Alle nieuwe wegen, kruispunten die zijn veranderd in rotondes en andere wijzigingen staan in de nieuwe update, ook gebieden die aangepast zijn; zoals voetgangerszones die worden uitgebreid, straten die voor eenrichtingsverkeer worden ingericht. Met de navigatie-update kan je weer veilig op weg en ben je snel op je bestemming.

PEUGEOT CONNECTED SERVICES

Maak je gebruik van de Peugeot Connected Services, dan heb je recht op vier updates per jaar. Deze Lifetime kaartupdates worden gratis uitgevoerd bij een onderhoudsbeurt bij je Peugeot Servicepunt.
Maak je nog geen gebruik van de Connected Services en ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde, kijk dan eens hieronder voor vijf andere voordelen:

 • Parkeerservice
  Je auto zoekt een parkeerplek voor je, het systeem geeft zelfs inzicht in de kosten.
 • Lokaal zoeken
  Je ziet direct alle Points Of Interest (POI) in een door jou bepaald gebied.
 • Peugeot Teleservices
  Een mooie aanvulling op de navigatie; de Teleservices geeft real-time informatie over verkeerssituaties, zoals files en omleidingen.
 • Tankstationservice
  Plan voor of tijdens de route de plekken waar je wilt tanken, met inzicht in de brandstofprijzen.
 • Weerservice
  Het Peugeot Connect Nav-systeem geeft antwoord op al je vragen over het weer. Zo weet je of je je paraplu of zonnebrand mee moet nemen.

VAKANTIECHECK EN PEUGEOT NAVIGATIE-UPDATE BIJ NABUURS

Ontspannen op vakantie vertrekken? Laat je navigatie updaten tijdens een vakantiecheck bij Nabuurs. Zo is je hele auto klaar voor de reis maak snel een afspraak voor een vakantiecheck inclusief navigatie-update bij Nabuurs. Afhankelijk van het type navigatiesysteem zal de update een uur tot 6 uur duren, gelieve rekening mee te houden.

MAAK EEN AFSPRAAK