Citroën modellen, bekijk ze bij Auto Nabuurs!

Citroën modellen

Welke auto past bij u?

In de eerste plaats moet een auto betrouwbaar en veilig zijn, maar er is meer. Welke vragen stelt u zich als u een nieuwe auto aanschaft? Waarschijnlijk wil het oog ook wat en de auto moet kloppend zijn bij de situatie. Een gezin vraagt om een grotere auto, als u veel vervoert heeft u veel laadruimte nodig. Bent u alleen of met z’n tweeën en veel in de stad, dan is een kleine auto juist praktisch. Citroën heeft vele modellen en er zit zeker ook een geschikt model bij voor u.

CITROËN MODELLEN

Het Franse automerk onderscheidt zich de laatste jaren steeds meer met aansprekende ontwerpen. De Citroën Cactus is inmiddels een echt icoon, en de Berlingo en Picasso zijn niet meer weg te denken uit de showroom. Gaat u voor een SUV, gezinsauto, MPV of een stadauto? Bij Nabuurs in Cuijk vindt u de fijnste modellen voor aantrekkelijke prijzen.

Kijk hier voor alle citroën modellen

 

Een Citroën occasion

Een nieuwe auto heeft vele pluspunten, maar het grote voordeel van een occasion is natuurlijk de prijs. De Citroën occasions bij Nabuurs komen pas in de verkoop als ze aan een uitgebreide keuring zijn onderworpen. Wij stellen hoge eisen aan al onze auto’s, nieuw én tweedehands. Ons aanbod is veelzijdig; we hebben verschillende Citroën modellen in ons assortiment. Komt u eens langs en probeert u zelf hoe fijn ze rijden.
Vraag hier een proefrit aan

Milieuvriendelijke Citroën modellen

Citroën heeft het milieu hoog in het vaandel staan. Iedereen moet zijn bijdrage leveren aan een schonere aardbol, automerken voorop. Tussen de Citroën modellen vindt u verschillende modellen die voldoen aan het label “milieuvriendelijke auto”. Met een bijzonder laag brandstofverbruik en een minimale CO2-uitstoot zijn deze auto’s voorzien van energielabel A. Dat wil zeggen dat ze minimaal 20% zuiniger zijn dan vergelijkbare auto’s in hun klasse. Wilt u meer weten over energielabels of heeft u andere vragen over de Citroën modellen. Komt u eens langs, wij helpen u graag.

Maak een afspraak