Occasion kopen? Bekijk direct onze voorraad | Nabuurs

Occasions

occasions bij auto Nabuurs in Cuijk

Het zoeken naar de juiste occasion kan een tijdrovende zaak zijn, daarom helpen de adviseurs van Nabuurs u graag bij het kiezen van uw ideale occasion.

Bent u in de omgeving van Nijmegen tot 's-Hertogenbosch en van Eindhoven tot Venlo, dan is een Nabuurs garage altijd bij u in de buurt. U bent bij ons altijd van harte welkom om rustig eens een rondje te maken door de showroom.

 

Bekijk zelf het ruime aanbod of wissel, onder het genot van een kopje koffie, van gedachte met een van onze medewerkers.

voorraad occasions bekijken

Peugeot occasions mét Leeuwenkeur

Door het Leeuwenkeur keurmerk van Peugeot weet u zeker dat de occasion die u aanschaft voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die u én wij stellen aan een gebruikte auto. De occasion is dan op een groot aantal punten gecheckt en zo krijgt u de zekerheid dat u jaren kunt genieten van uw aankoop.

Het Leeuwekeur Kenmerk voorziet u onder andere van de volgende voordelen:

  • 6 of 12 maanden garantie bij een personenauto
  • 24 uurs mobiliteitsgarantie (met Peugeot Assistance)
  • Gebruik van originele onderdelen bij reparatie
  • 14 dagen of 1.000 km omruilgarantie

Wilt u meer gedetailleerde informatie over onze occasions of het Leeuwekeur kenmerk? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
Ik wil meer informatie over occasions

 

Een occasion kopen doe je samen

Leer uw occasion kennen en maak eerst een proefrit. Tijdens de proefrit kunt u de auto leren kennen in diverse verkeersomstandigheden. Wij raden aan om zo veel mogelijk situaties te ervaren tijdens de rit. Denk bijvoorbeeld aan rotondes, snelweg en achteruit inparkeren. Zo kunt u vast wennen aan de auto en komt u niet voor verrassingen te staan. En als u met zijn tweeën bent kunt u natuurlijk beide een stukje tijden.

Onze adviseurs hebben nog meer tips om het meeste te halen uit uw proefrit, dus loop gerust eens binnen in Cuijk.
vraag direct een proefrit aan