Occasion kopen? Bekijk direct onze voorraad | Nabuurs

Occasions Cuijk

occasions bij Nabuurs in Cuijk

Het zoeken naar de juiste occasion kan een tijdrovende zaak zijn, daarom helpen de verkoopadviseurs van Nabuurs in Cuijk u graag bij het kiezen van uw ideale occasion.

Bent u in de omgeving van Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Venlo, dan is een Nabuurs vestiging altijd bij u in de buurt. In onze vestiging in Cuijk bent u van harte welkom om rustig eens een rondje te maken door de showroom.

 

Bekijk zelf het ruime aanbod of wissel, onder het genot van een kopje koffie, van gedachte met een van onze medewerkers.

voorraad occasions bekijken

Peugeot occasions mét Leeuwekeur

Dankzij het Peugeot Leeuwekeur keurmerk van weet u zeker dat de occasion die u aanschaft voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die u én wij stellen aan een gebruikte auto. De occasion is dan op een groot aantal punten gecheckt en zo krijgt u de zekerheid dat u jaren kunt genieten van uw aankoop.

Het Peugeot Leeuwekeur keurmerk voorziet u onder andere van de volgende voordelen:

  • 6 of 12 maanden garantie bij een personenauto
  • 24-uurs mobiliteitsgarantie (met Peugeot Assistance)
  • Gebruik van originele onderdelen bij reparatie
  • 14 dagen of 1.000 km omruilgarantie

Wilt u meer gedetailleerde informatie over onze occasions of het Peugeot Leeuwekeur keurmerk? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
Contact opnemen

 

Een occasion kopen doe je samen

Leer uw occasion kennen en maak eerst een proefrit. Tijdens de proefrit kunt u de auto leren kennen in diverse verkeersomstandigheden. Wij raden aan om zo veel mogelijk situaties te ervaren tijdens de rit. Denk bijvoorbeeld aan rotondes, snelweg en achteruit inparkeren. Zo kunt u vast wennen aan de auto en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. En als u met zijn tweeën bent kunt u natuurlijk beide een stukje tijden.

Onze verkoopadviseurs hebben nog meer tips om het maximale uit uw proefrit te halen, dus loop gerust eens binnen in onze vestiging in Cuijk
Gratis proefrit aanvragen