Bandenservice

Voor een veilige autorit zijn de banden van groot belang, zij vormen namelijk het enige contact met het wegdek. Daarom verdienen banden bijzondere aandacht. Met de juiste banden onder uw auto kunt u namelijk optimaal genieten van de uitstekende wegligging en rijdt u veiliger!

Maak daarom gebruik van onze bandenservice. De bandenservice Nabuurs biedt u deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert de technicus uw banden nauwkeurig op spanning, beschadigingen en profieldiepte. Vanzelfsprekend beoordelen wij tijdens de bandenwissel ook de visuele staat van uw remmen!

Afspraak maken

Tarieven

Per wissel worden de onderstaande tarieven gehanteerd. U kunt zelf kiezen welke dienst(en) het beste bij uw situatie past.

Montage van 4 wielen exclusief balanceren € 42,35
Montage van 4 wielen inclusief balanceren € 55,06
Montage van vier banden (inclusief balanceren) € 105,88
Opslag van vier wielen/banden € 25,00
Wassen van vier wielen € 10,59
Prijzen inclusief BTW

Afspraak maken

Combineren met veiligheidscheck

 Is uw auto nog niet toe aan het reguliere onderhoud, maar wilt u uw auto toch nog even laten controleren om veilig de herfst- en winterperiode in te gaan? Combineer dan de bandenwissel met de VeiligheidsCheck. Wij controleren uw auto dan op 29 vitale punten, zodat u weer veilig op pad kunt.

Afspraak maken

Meer weten over banden?

Gezien het belang van de autoband voor uw veiligheid, hebben wij daar diverse interessante kennisartikelen voor geschreven. Lees de onderstaande artikelen en vergroot uw kennis over autobanden.

Waarom kiest u voor Nabuurs?

• Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
• Door PSA opgeleide monteurs
• Speciale Peugeot en Citroën testapparatuur en gereedschappen
• Passie voor de Franse automerken Peugeot en Citroën