Betaal uw nieuwe Peugeot in termijnen | Nabuurs

Financiering

Tegenwoordig is een financiering bijna niet meer weg te denken in de autowereld. Ruim 80% van alle auto's in ons land wordt gefinancierd. Vanaf de aankoop is de auto uw eigendom, echter kiest u er bij een financiering voor, het aankoopbedrag in termijnen af te betalen.

Nabuurs werkt hiervoor samen met de financiële professionals van Peugeot. Peugeot Finance biedt u als particuliere koper graag een goede en makkelijke financiering die uitstekend aansluit bij uw individuele wensen. Met deze keuzehulp komt u er in enkele stappen achter welk financieel product het beste bij u past.
Neem contact op

Aflopend krediet
Bij een aflopend krediet hebt u een vaste looptijd. Zo weet u van tevoren precies wanneer u de financiering hebt afbetaald. Tijdens de looptijd van een aflopend krediet blijft de effectieve rente op jaarbasis ongewijzigd. U kunt het gefinancierde bedrag in zijn geheel aflossen zonder restbetaling. Of kiezen voor een restantbetaling aan het einde van de looptijd, waardoor u in relatief lage maandbedragen kunt aflossen.

Doorlopend krediet
Bij een doorlopend krediet ligt alleen het maandelijkse bedrag vast voor rente en aflossing. Het rentepercentage is variabel. U kunt opnemen en extra aflossen naar behoefte.

Financieringsprospectus
Duidelijkheid en zekerheid, daar staat Peugeot Finance voor, graag vertellen wij u vooraf alles over de mogelijkheden van financieren van Peugeot Finance.
Neem contact op