Professioneel zakelijk uw auto leasen | Nabuurs

Lease

Nabuurs beschikt over een eigen leasemaatschappij en is daarmee erg flexibel in het aanbod van de leasemogelijkheden. De kracht van Nabuurs Lease ligt op de eerste plaats natuurlijk bij Peugeot. Dat betekent echter niet dat wij geen andere merken aanbieden, u kunt bij ons terecht voor uw totale wagenpark.

Service
Voor bijna alle leasevormen kunt u bij Nabuurs terecht, wij kunnen het totale beheer van uw wagenpark zelfstandig uitvoeren. Daardoor zijn de communicatielijnen kort, het voordeel daarvan is dat u met één telefoontje alles kunt regelen. Bij schade aan uw auto dragen wij de zorg voor de volledige afhandeling, zodat u er totaal geen omkijken naar hebt. Zo zorgen wij ook voor de verzekering, het vervangend vervoer en diverse andere zaken rondom uw mobiliteit. Uw mobiliteit is bij ons in goede handen.

Full Service Operational Lease
Met Full Service Operational Lease nemen wij u vrijwel alle zorg uit handen. Dit is de meest complete leasevorm tegen een scherp maandbedrag. Wij zorgen voor renteafschrijving, onderhoud, reparatie, belasting, allriskverzekering, 24-uurs pechhulp en vervangend vervoer. Bij deze leasevorm staat het aantal leasetermijnen van te voren vast. Bovendien is Full Service Operational Lease gebaseerd op off-balance financiering. Heeft u zelf al ergens een oplossing voor? Geen probleem. We zijn flexibel genoeg om één of meer diensten voor u uit het pakket te halen.
Neem contact op

Netto operational lease
Bij Netto Operational Lease kiest u ervoor de meeste praktische zaken voor uw eigen rekening te nemen. Denk aan het regelen van het onderhoud, eventuele reparaties en verzekeringen. Alle optionele diensten vallen dus buiten de overeenkomst. De voordelen blijven: u heeft van tevoren zekerheid over de vaste maandelijkse vergoeding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Financial lease
Twijfelt u tussen kopen of leasen? Kies dan de gulden middenweg! De nadruk bij Financial Lease ligt op het financieren. Wij zorgen voor de best denkbare financiering, maar u bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en het beheer van uw auto‘s. Heel interessant: de investeringsaftrek waar u als ondernemen recht op heeft als u een bedrijfswagen (met grijs kenteken) aanschaft, blijft van toepassing. Dus betaalt u geen belasting over (een gedeelte van) het aanschafbedrag.

Persoonlijk contact
Nabuurs is een regionale speler in het oosten van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. Wij zijn bekend in de regio en dat heeft voor u als voordeel dat u zaken doet met mensen met wie u vertrouwd bent en die uw taal spreken. We kunnen uw bedrijf en weten wat belangrijk voor u is. Wij staan voor persoonlijk contact!

Alle voordelen op een rij:

  1. 1) Persoonlijke benadering
  2. 2) Specialisten met vakkennis en ervaring
  3. 3) Eén aanspreekpunt voor al uw autozaken
  4. 4) Concurrerende maandtarieven
  5. 5) Flexibele voorwaarden bij tussentijdse contractwijzigingen
  6. 6) Diverse leasemogelijkheden
  7. 7) Gratis 24-uurs hulpdienst
  8. 8) Zeer soepele voorloopregeling
Neem contact op