Aanhangwagens en paardentrailers van Atec | Nabuurs

Aanhangwagens

Nabuurs is op het gebied van autoverkoop en onderhoud al jaren een begrip in de regio met vestigingen in Cuijk, Uden en Venray. Sinds 2013 is deze service uitgebreid met de verkoop en onderhoud van aanhangwagens en paardentrailers, dit met als dealermerk Atec.

Aanhangwagens

Als dealer van Atec bieden wij het volledige aanbod van Atec Aanhangwagens. Variërend van geremde tot ongeremde aanhangwagens, enkelassers tot dubbelassers, open tot gesloten aanhangwagens. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor specialere uitvoeringen als plateauwagens, kippers of autotransporters. Met name in de professionele markt heeft Atec een sterk merkimago opgebouwd waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Neem contact op

Paardentrailers

De paardentrailers van Atec zijn een begrip in de wijde omgeving, deze trailers staan bekend als kwalitatief hoogstaande producten. U weet wat u koopt indien u voor een Atec Paardentrailer kiest! Atec biedt vier lijnen met standaard producten, waarbij diverse opties mogelijk zijn. Dankzij de vele accessoires kunt u elke trailer volledig personaliseren. Atec paardentrailers bieden door het uitgekiende ontwerp, de voortreffelijke materialen en de zorgvuldige constructie uitstekende rijeigenschappen. In het bijzonder een hoge mate van stabiliteit. Hierdoor profiteren u en uw dieren van optimale veiligheid en maximaal comfort. Aanhangwagens van Atec gaan lang mee. Dat blijkt onder meer uit de hoge inruilwaarde.

Inruilen
Ook inruilen is bij Nabuurs mogelijk. Onze verkoopafdeling taxeert geheel vrijblijvend uw paardentrailer of aanhangwagen.

Kortom: Nabuurs biedt u de volledige service voor uw aanhangwagen of paardentrailer.
Neem contact op