Verfraai uw auto met diverse accessoires | Nabuurs

Accessoires

Accessoires voorzien in de behoefte om uw auto nog beter te laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen. De Peugeot Accessoires zijn veelal exclusief voor het Peugeot-model ontwikkeld en geproduceerd in nauwe samenwerking met het stylingcentrum en de researchbureaus van Peugeot. Accessoires voorzien uw auto van extra comfort, betere transportmogelijkheden, meer uitstraling, betere veiligheid of een betere bescherming van uw auto.

Extra verfraaing van uw auto
Uw Peugeot is vanuit de basis al rijk uitgerust met verschillende opties en systemen. Maar misschien wilt u meer. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw auto net even wat meer comfort te geven of te verfraaien.
Neem contact op

Meer transportmogelijkheden voor uw auto
Waarschijnlijk gebruikt u uw auto ook voor bijzondere reizen zoals een weekendje weg of een vakantie. Vaak heeft u dan tijdelijk behoefte aan extra bagageruimte. Wij bieden daarvoor een aantal handige alternatieven.

Bescherming van uw auto
Uw auto brengt u door weer en wind van A naar B, dus waarom zou u hem niet beschermen tegen vuil en beschadiging? Met dit in het achterhoofd bieden wij een aantal mogelijkheden om uw auto te beschermen.

Veiligheidsproducten
Vooral in Nederland worden we geconfronteerd met verschillende weerstoestanden, het is belangrijk om uzelf en uw passagiers goed te beschermen. Bereid u daarom voor met de veiligheidsproducten van Peugeot.
Neem contact op