Camperonderhoud is essentieel voor uw camper | Nabuurs

Camper onderhoud

Veilig en zonder zorgen de weg op.

Campers staan over het algemeen lang stil. Wanneer u weer gaat rijden wilt u geen onvoorziene problemen, zoals met pech, langs de weg komen te staan. Laat uw camper daarom goed onderhouden, dat is essentieel voor een veilige reis.

Onderhoud bij Nabuurs

Bij Nabuurs kunt u terecht voor uw camper onderhoud. Wij controleren uw camper zorgvuldig, zodat u weer met een gerust hart op weg kunt.

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u veilig de weg op? Maak dan direct een afspraak óf kom langs in een van onze vestigingen. Afspraak maken



Onderhoud in combinatie met APK

Veel campers komen jaarlijks in aanmerking voor een algemene periodieke keuring (APK). Wij adviseren om uw APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Dit scheelt u een bezoek én kosten.

Uw camper wordt in dat geval niet alleen gecontroleerd op de punten die voor de APK van belang zijn. Ook overige vitale aandachtspunten, zoals luchtfilter en koelvloeistof, worden gecontroleerd.

Wij bieden een onderhoudsbeurt in combinatie met APK aan vanaf slechts € 99,-. Hiervoor wordt uw camper APK gekeurd én wordt een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Wij controleren uw camper dus uitvoerig.

Op basis van deze uitgebreide controle kan het voorkomen dat wij u adviseren om onderdelen te laten repareren of vervangen om maximale veiligheid, kwaliteit en comfort te waarborgen. Uiteraard overleggen we dit eerst met u.

Vakmanschap

Indien u kiest voor Nabuurs, dan kiest u voor vakmanschap. Onze ervaren monteurs volgen speciale opleidingstrajecten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek. Dit is nodig omdat deze techniek zich blijft ontwikkelen en steeds gecompliceerder wordt.

Daarnaast beschikken we over speciaal uitgeruste testapparatuur voor o.a. motormanagement en uitlaatemissies. Op deze manier kunnen we uw camper in de beste conditie brengen.

Heeft u vragen over het onderhoud of APK voor uw camper? Neem gerust contact met ons op óf kom langs in een van onze vestigingen.

Neem contact op


 

Welkom bij de werkplaats van Nabuurs

Bij welke vestiging wilt u graag een afspraak maken?
Welke datum heeft uw voorkeur?
Op welk tijdstip wilt u uw auto brengen?
Welke onderhoudswerkzaamheden dienen
volgens u uitgevoerd te worden?





VerderAnnuleren

Welkom bij de werkplaats van Nabuurs

Welke aanvullende onderhoudswerkzaamheden dienen volgens u uitgevoerd te worden?
Toelichting
Welke mobiliteitsoplossing wenst u?





Welk tijdstip wilt u uw auto weer beschikbaar
hebben?
Op welke datum wilt u de auto ophalen?

TerugVerderAnnuleren

Welkom bij de werkplaats van Nabuurs

Om de afspraak goed te kunnen verwerken vragen we u de onderstaande gegevens in te vullen:
Bedrijfsnaam

Dhr. Mevr.
Naam

Telefoonnummer

Email

Kenteken

Kilometerstand(ongeveer)

We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in
behandeling en zullen de afspraak altijd per
e-mail bevestigen. De afspraak is daarna
definitief.



TerugAnnuleren