Nabuurs is uw regionale servicedealer

Wilt u een bedrijfswagen of personenauto kopen of leasen voor uw bedrijf? Dan is Nabuurs uw ideale partner. Wij zijn in de regio Cuijk, al meer dan vijfenvijftig jaar actief. We kunnen snel schakelen om aan uw wensen te voldoen. Wij staan voor u klaar voor een nieuwe of  gebruikte Peugeot of Citroën.

Wij staan voor service en zekerheid en zijn voor onze klanten continu in beweging.

Bent u in de buurt, kom dan gerust even langs om uw favoriete model te bekijken. Wij hebben diverse modellen op voorraad staan, maar kunnen ook een offerte maken voor een nieuwe auto.

Direct naar onze voorraad

Bedrijfswagen kopen, Nabuurs geeft u het passende advies

Wij helpen u graag met advies op maat, zodat u de juiste keuze kunt maken. Een bedrijfswagen kopen kan niet zonder dat u een beeld heeft van de gewenste auto. Nabuurs beschikt over een ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Bij bespreken met u uw wensen, zodat wij voor u een passende offerte op maat kunnen samenstellen, want ieder bedrijf is anders. Er zijn natuurlijke diverse financiele mogelijkheden die wij nader toelichten.

Direct een offerte aanvragen
Miranda Nabuurs

De voordelen van Nabuurs

  • Auto wordt geleverd met Bovag-garantie of fabrieksgarantie
  • Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
  • Ruim assortiment auto’s met zorg samengesteld
  • Keuze uit diverse afleverpakketten
  • Wij gaan voor u op zoek naar uw droomauto
Neem contact op

Alles onder één dak

Nabuurs is meer dan alleen een auto kopen. Zo hebben wij diverse diensten die wij aanbieden zoals onderhoud en reparatie van uw auto. Het huren van een personenauto of bedrijfswagen. Wij hebben een leasemaatschappij Nabuurs lease waar wij u met Financial lease, Operational lease of privélease kunnen adviseren.

 

Direct naar zakelijke lease