Waarom de veiligheids-check?

Waarschijnlijk bent u zuinig op uw auto en laat u uw auto daarom periodiek onderhouden. Ook zal uw auto netje APK gekeurd worden. Waarom zou u dan ook nog een veiligheids-check uitvoeren?

Op vakantie met de auto

Stel u maakt een lange autoreis ten behoeve van uw vakantie, maar het onderhoud is al maanden geleden uitgevoerd. Dan is de veiligheids-check een betaalbare oplossing om u met een gerust gesteld gevoel de autoreis aan te vangen!

Zomer

Stel de keuring en het onderhoud vallen in het najaar. Dan is de veiligheids-check een betaalbare oplossing om in het voorjaar u extra zekerheid te geven over de conditie van uw auto, zodat u uzelf veiliger voelt tijdens de autovakantie in de zomer!

Veiligheids-check

Kleine prijs, grote gemoedsrust!  U betaalt slechts €29,95 voor de uitgebreide veiligheids-check! Onze experts controleren uw auto op alle relevante onderdelen met betrekking tot uw veiligheid en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage. Bent u in het bezit van de MyCitroën-card of MyPeugeot-card, dan is de veiligheids-check inbegrepen en dus gratis!

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg met u en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf!

10% Korting op geselecteerde accessoires*

Als servicedealer van Peugeot en Citroën bieden wij een ruim assortiment originele accessoires. Deze accessoires zijn van de beste kwaliteit en perfect afgestemd op uw merk en model auto.

Gaat u bijvoorbeeld op autovakantie, maak dan gebruik van dit voordeel bij de aanschaf van accessoires zoals dakdragers, rubberen matten of inzetbak voor de bagageruimte. Nu met maar liefst 10% korting!

* Aanbieding geldig t/m 30 augustus 2024.

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Waarom kiest u voor Nabuurs?

  • Wij hebben passie voor auto’s
  • Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
  • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
  • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
  • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan zestig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Groesbeek, Haps, Heumen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Oeffelt, Oploo, Overasselt, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wijchen en Wilbertoord.

 

Meer over Nabuurs