Waarom de veiligheidscheck?

Waarschijnlijk bent u zuinig op uw auto en laat u uw auto daarom periodiek onderhouden. Ook zal uw auto netje APK gekeurd worden. Waarom zou u dan ook nog een veiligheidscheck uitvoeren?

Op vakantie met de auto

Stel u maakt een lange autoreis ten behoeve van uw vakantie, maar het onderhoud is al maanden geleden uitgevoerd. Dan is de veiligheidscheck een betaalbare oplossing om u met een gerust gesteld gevoel de autoreis aan te vangen!

Winter

Stel de keuring en het onderhoud vallen in het begin van het jaar. Dan is de veiligheidscheck een betaalbare oplossing om in het najaar u extra zekerheid te geven over de conditie van uw auto, zodat u uzelf veiliger voelt tijdens winterse omstandigheden!

Zomercheck

Kleine prijs, grote gemoedsrust!  U betaalt slechts €19,95 voor de uitgebreide zomercheck en ontvangt daarbij gratis het Citroën of Peugeot Vakantie-Doe-boek cadeau! Bent u in het bezit van de MyCitroën card of MyPeugeot card, dan is de Zomercheck inbegrepen en betaalt u niets extra’s!

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg met u en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf!

15% Korting op accessoires

Als servicedealer van Peugeot en Citroën bieden wij een ruim assortiment originele accessoires. Deze accessoires zijn van de beste kwaliteit en perfect afgestemd op uw merk en model auto.

Neem deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk de fiets(en) mee. Nu met maar liefst 15% korting op een originele fietsendrager. Ook op dakdragers en dakkoffers van Peugeot en Citroën ontvangt u nu 15% korting.

Online afspraak maken

Waarom kiest u voor Nabuurs?

• Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
• Goed opgeleide monteurs
• Speciale Peugeot, Citroën en universele testapparatuur en gereedschappen
• Passie voor de Franse automerken Peugeot en Citroën