Waarom de veiligheidscheck?

Waarschijnlijk bent u zuinig op uw auto en laat u uw auto daarom periodiek onderhouden. Ook zal uw auto netje APK gekeurd worden. Waarom zou u dan ook nog een veiligheidscheck uitvoeren?

Op vakantie met de auto

Stel u maakt een lange autoreis ten behoeve van uw vakantie, maar het onderhoud is al maanden geleden uitgevoerd. Dan is de veiligheidscheck een betaalbare oplossing om u met een gerust gesteld gevoel de autoreis aan te vangen!

Winter

Stel de keuring en het onderhoud vallen in het begin van het jaar. Dan is de veiligheidscheck een betaalbare oplossing om in het najaar u extra zekerheid te geven over de conditie van uw auto, zodat u uzelf veiliger voelt tijdens winterse omstandigheden!

Wintercheck

Kleine prijs, grote gemoedsrust!  U betaalt slechts €19,95 voor de uitgebreide wintercheck! Onze experts controleren uw auto op alle relevante onderdelen met betrekking tot uw veiligheid en leggen dit vast in een uitgebreide rapportage. Bent u in het bezit van de MyCitroën card of MyPeugeot card, dan is de Wintercheck inbegrepen en dus gratis!

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg met u en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf!

20% Korting op geselecteerde winteraccessoires

Als servicedealer van Peugeot en Citroën bieden wij een ruim assortiment originele accessoires. Deze accessoires zijn van de beste kwaliteit en perfect afgestemd op uw merk en model auto.

Gaat u bijvoorbeeld op wintersport, maak dan gebruik van dit voordeel bij de aanschaf van een bagagekoffer. Nu met maar liefst 20% korting! Ook op inzetbakken ter bescherming van de bagageruimte van uw Peugeot of Citroën ontvangt u bij ons 20% korting.

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Waarom kiest u voor Nabuurs?

  • Wij hebben passie voor auto’s
  • Wij zijn al meer dan 55 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
  • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
  • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
  • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan vijfenvijftig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Haps, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Mill, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs