Kom bij schade naar NABUURS!

Wij adviseren u om de schadeherstel altijd via ons te laten verlopen, zodat u zelf de regie over de afhandeling van de schade behoud. Wij garanderen namelijk dat uw Citroën of Peugeot volgens de fabrieksvoorschriften hersteld wordt! Daarvoor werken wij samen met een uitstekende schadehersteller die voor alle verzekeringsmaatschappijen mag werken en PSA-gecertificeerd is. Samen met onze schadehersteller hebben wij dus alle benodigde kennis en gereedschappen in huis om ervoor te zorgen dat uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen. Wij noemen dit Citroën en Peugeot Erkend Schadeherstel. Uiteraard kunt u ook voor andere merken bij ons terecht!

Bel ons: 0485-331249

Afspraak maken

Voordelen van merkgebonden schadeherstel

De voordelen van Citroën en Peugeot Erkend Schadeherstel:
1) Vier jaar garantie op de schadereparatie.
2) Behoud van contractuele fabrieksgarantie.
3) Hoogwaardig schadeherstel volgens fabrieksnormen.
4) Monteurs werken met speciale gereedschappen van Citroën en Peugeot.
5) Monteurs worden geschoold volgens de normen van Citroën en Peugeot.
6) Gebruik van originele onderdelen.
7) Gratis vervangend vervoer.
8) Behoud van een goede restwaarde, doordat uw auto origineel blijft.
9) Wij verzorgen de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Afspraak maken

Ruitschade

Laat ook uw ruitschade herstellen bij Nabuurs! De ruiten van uw auto vormen namelijk een essentieel onderdeel van de carrosserie en moeten volgens speciale technieken gelijmd worden en dragen bij aan de passieve veiligheid van uw auto.

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit kunt u direct terecht bij Nabuurs. Voor een sterreparatie geldt: hoe sneller de reparatie wordt uitgevoerd des te groter de kans is op een goed herstel. Hiermee wordt namelijk voorkomen dat het sterretje uitgroeit tot een barst met als gevolg dat de hele voorruit vervangen dient te worden.

Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door Nabuurs. Informeer daarom vooraf naar de exacte voorwaarden.

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Waarom kiest u voor Nabuurs?

  • Wij hebben passie voor auto’s
  • Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
  • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
  • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
  • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan zestig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Groesbeek, Haps, Heumen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Oeffelt, Oploo, Overasselt, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wijchen en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs