Camperonderhoud

Periodiek onderhoud is van belang om de conditie van uw camper optimaal te houden en problemen te voorkomen. De onderhoudsbeurt voor uw camper bestaat uit een complete inspectie, waarbij we een groot aantal controles uitvoeren. Tevens vervangen we standaard de motorolie en het oliefilter.

Op basis van de uitgebreide controle kan het voorkomen dat wij u adviseren specifieke onderdelen te vervangen of te laten repareren om maximale veiligheid, kwaliteit en comfort te waarborgen. Vanzelfsprekend doen we alles in goed overleg en ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave.

Let op: maximale asbreedte t.b.v. keuring is 2,16 meter (buitenkant band tot buitenkant band)

Afspraak maken

Combineer onderhoud met APK

Met het PSA (Peugeot en Citroën) Onderhoudssysteem bespaart u niet op uw camperonderhoud, maar wel op de kosten! Afhankelijk van het model, de leeftijd en de kilometerstand wordt een specifieke onderhoudsbeurt samengesteld. Daarmee voorkomt u onnodige onderhoudskosten!

Het tarief van de PSA Onderhoudsbeurt voor campers bedraagt €279,-.

Veel campers komen jaarlijks in aanmerking voor een algemene periodieke keuring (APK). Wij adviseren om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Dit scheelt u een bezoek aan de werkplaats en in de kosten. Indien u de APK combineert met de onderhoudsbeurt kost de APK namelijk slechts €29,95.

Het APK-tarief voor het keuren van campers exclusief onderhoudsbeurt bedraagt €49,95.

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Waarom aanvullende werkzaamheden?

Afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en het gebruik van uw camper worden er periodieke vervangingen van onderdelen voorgeschreven door de fabrikant. Zo zullen bijvoorbeeld de bougies, het luchtfilter, het interieurfilter en de koelvloeistof op periodieke basis vervangen moeten worden. Voor deze vervangingen hanteren wij de all-in tarieven van Peugeot en Citroën. Dit tarief is inclusief onderdelen, montage en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent!

Wilt u weten waarom bepaalde filters moeten worden vervangen, lees dan de volgende artikelen:

Waarom luchtfilter vervangen?Waarom interieurfilter vervangen?

Misschien zijn de volgende artikelen interessant voor u?

Regelmatig plaatsen wij interessante artikelen op onze website welke gerelateerd zijn aan uw mobiliteit. Zo zijn er ook diverse artikelen die ingaan op de autoreis. Deze artikelen kunnen evengoed interessant zijn indien u met uw camper op pad gaat!

Waarom kiest u voor Nabuurs?

• Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
• Door Peugoet en Citroën opgeleide monteurs
• Speciale Peugeot, Citroën en universele testapparatuur en gereedschappen
• Passie voor de Franse automerken Peugeot en Citroën