Camperonderhoud

Periodiek onderhoud is van belang om de conditie van uw camper optimaal te houden en problemen te voorkomen. De onderhoudsbeurt voor uw camper bestaat uit een complete inspectie, waarbij we een groot aantal controles uitvoeren. Tevens vervangen we standaard de motorolie en het oliefilter.

Op basis van de uitgebreide controle kan het voorkomen dat wij u adviseren specifieke onderdelen te vervangen of te laten repareren om maximale veiligheid, kwaliteit en comfort te waarborgen. Vanzelfsprekend doen we alles in goed overleg en ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave.

Let op: maximale asbreedte t.b.v. keuring is 2,16 meter (buitenkant band tot buitenkant band)

Afspraak maken

Combineer onderhoud met APK

Met ons onderhoudssysteem bespaart u niet op uw camperonderhoud, maar wel op de kosten! Afhankelijk van het merk, model, de leeftijd en de kilometerstand wordt een specifieke onderhoudsbeurt samengesteld. Daarmee voorkomt u onnodige onderhoudskosten!

Het basistarief van de onderhoudsbeurt voor campers bedraagt €361,79 inclusief BTW.

Veel campers komen jaarlijks in aanmerking voor een algemene periodieke keuring (APK). Wij adviseren om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Dit scheelt u een bezoek aan de werkplaats en in de kosten. Indien u de APK combineert met de onderhoudsbeurt kost de APK namelijk slechts €39,95.

Het APK-tarief voor het keuren van campers exclusief onderhoudsbeurt bedraagt €59,95.

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Waarom aanvullende werkzaamheden?

Afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en het gebruik van uw camper worden er periodieke vervangingen van onderdelen voorgeschreven door de fabrikant. Zo zullen bijvoorbeeld de bougies, het luchtfilter, het interieurfilter en de koelvloeistof op periodieke basis vervangen moeten worden. Voor deze vervangingen hanteren wij de all-in tarieven van Peugeot en Citroën. Dit tarief is inclusief onderdelen, montage en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent!

Wilt u weten waarom bepaalde filters moeten worden vervangen, lees dan de volgende artikelen:

Waarom luchtfilter vervangen?Waarom interieurfilter vervangen?

Waarom kiest u voor Nabuurs?

  • Wij hebben passie voor auto’s
  • Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
  • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
  • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
  • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan zestig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Groesbeek, Haps, Heumen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Oeffelt, Oploo, Overasselt, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wijchen en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs