Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondernemen duurzaam met respect voor mens, milieu en maatschappij. Wij beschouwen het namelijk als onze plicht om duurzaam om te gaan met ons bedrijf en onze omgeving. Of het nu gaat om klanten, medewerkers, milieu, energie of sponsoring, op al deze terreinen nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Dit betekent milieuvriendelijk werken en onszelf blijven afvragen of onze activiteiten de beste combinatie zijn tussen duurzaam en prijsbewust. Om kwaliteit te kunnen leveren werken we in een schone, veilige en prettige omgeving.

Mens

Het is onze missie om met een persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat iedereen net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al vijfenvijftig jaar zijn. We benadrukken dit met onze kernwaarden: aandacht, plezier, ondernemend en zekerheid.

Dat wij hierin slagen blijkt uit het feit dat veel klanten al tientallen jaren klant bij ons is, daar zijn we zeer trots op! Dit realiseren wij door te werken met gemotiveerd en goed opgeleid personeel. Maar bovenal door iedereen de ruimte te geven om aandacht te geven aan onze klanten.

Milieu

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van milieubewuste mobiliteit. In de showroom van Nabuurs staan dan ook schone en zuinige modellen, waarbij we de focus leggen op de merken Peugeot en Citroën. Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag of geen brandstofverbruik.

Ook in onze werkplaats wordt op een milieubewuste manier gewerkt, we beperken het energieverbruik en gebruiken milieuvriendelijke materialen daar waar mogelijk. Zo maken we bijvoorbeeld geen gebruik meer van plastic beschermingsmaterialen, maar van wasbare beschermhoezen.

Natuurlijk kijken we ook bij ons tankstation naar duurzaamheid, een mooi voorbeeld daarvan is onze CNG-tankinstallatie.

Maatschappij

Nabuurs is een regionaal betrokken bedrijf dat toekomstgericht is. Wij gaan bij voorkeur relaties aan voor de lange termijn, met klanten, maar ook met onze medewerkers. Deze betrokkenheid uit zich onder andere in ondersteunen van enthousiaste leerlingen door het aanbieden van leerzame stageplaatsen voor jong en oud. We helpen mensen graag om kennis te maken met de modernste technieken.

Ook sponsoren wij tal van lokale activiteiten, georganiseerd door (sport)verenigingen, stichtingen en goede doelen. Dit hoeft niet altijd in de vorm van geld, maar kan ook het verlenen van diensten zijn, of het invullen van een specifieke mobiliteitsbehoefte.

Sponsoraanvraag indienen