Ruime voorraad jonge auto's

Het zoeken naar de juiste auto kan een tijdrovende zaak zijn, daarom helpen onze mobiliteitsadviseurs van Nabuurs u graag bij het kiezen van uw ideale auto.

In onze ruime showroom vindt u een ruim aanbod jonge occasions. We zijn natuurlijk fan van Frans rijden, ons assortiment bevat behalve Peugeot, Citroën en DS ook andere merken.  Op de tweede verdieping staan zeer mooie modellen van andere merken.

Bekijk zelf het ruime aanbod of wissel, onder het genot van een kopje koffie, van gedachte met een van onze medewerkers.

Bekijk onze voorraad

De voordelen van een auto van Nabuurs

• Auto wordt geleverd met Bovag-garantie of fabrieksgarantie
• Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
• Ruim assortiment auto's met zorg samengesteld
• Keuze uit diverse afleverpakketten
• Wij gaan voor u op zoek naar uw droomauto

Kwaliteit

Nabuurs is servicedealer van de merken Peugeot en Citroën. Onze monteurs volgen de opleidingen van de fabrikant, maar we hebben ook monteurs die de opleidingen volgen om andere merken te onderhouden en te repareren. Zo weet u zeker dat de auto die u aanschaft voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die u én wij stellen aan een nieuwe of gebruikte auto. Wanneer u een occasion koopt heeft deze minimaal de Bovag 40-puntencheck gehad, een APK van minimaal 6 maanden en 12 maanden Bovag-garantie. We werken met pakketten waarbij u zelf kunt bepalen hoe u de auto afgeleverd wilt krijgen.

Wilt u meer gedetailleerde informatie over onze auto’s of over de Nabuurs afleverpakketten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact opnemen

Zekerheid

De occasions die wij op voorraad hebben staan, leveren wij inclusief 12 maanden Bovag-garantie.
BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren.
Onderhoud valt niet onder Bovag-garantie.

Onderstaand vindt u de voorwaarden

Algemene Bovag voorwaarden particulierAlgemene Bovag voorwaarden zakelijk