Was regelmatig uw auto

Zo is het regelmatig wassen van uw auto van belang voor de levensduur van de auto. Een beetje viezigheid is geen probleem, maar vuil op uw auto kan na verloop van tijd schade veroorzaken. Neem bijvoorbeeld strooizout, daarmee worden lak en rubbers aangetast, ook aan de onderkant van uw auto. Ook de zuren in vogelpoep kunnen resulteren in lakschade.

Naast de levensduur van de auto is het regelmatig wassen van de auto ook van belang voor uw rijveiligheid, vooral bij moderne auto’s die zijn uitgerust met sensoren en/of camera’s. Zulke technologische hulpmiddelen functioneren minder goed wanneer vuil zich ophoopt.

Wasprogramma's

Programma > Platina Goud Zilver Brons
€ 13,50 € 11,50 € 9,50 € 7,50
Voorwas, wassen & drogen
Wielwassen
Schuimvoorwas  
Bodemreiniging
Hogedruk voorwas onderzijde
Foamsensation
Velgenreiniger
Intensieve voorreiniger      
Premium wax    
Polish repair      

 

Bedrijfsauto's wassen

Bent u op zoek naar een carwash voor uw bestelbus(sen)? Bij Nabuurs bent u aan het juiste adres! Doordat onze carwash extra hoog en breed is uitgerust kunt u uw bestelbus wassen tot een maximale hoogte van 2,90 m. en maximale breedte van 2,60 m. Het is vanaf nu dus vrij eenvoudig om met uw bus of misschien zelfs wagenpark altijd schoon voor de dag te komen.

We hebben voor bedrijfsauto’s speciale programma’s, u betaalt slechts een toeslag van € 3,- op de reguliere tarieven voor personenauto’s. Daarmee kunt u uw bedrijfswagen voordeliger wassen dan bij de meeste truckwasstraten.