Wat voor trekhaak kiest u?

Soort trekhaak

Voordat u een trekhaak aanschaft, is het belangrijk om te bepalen hoe vaak u hem gaat gebruiken. Gebruikt u de trekhaak wekelijks, dan is de vaste trekhaak de geschikte keuze. Gebruikt u de trekhaak minder frequent, dan kunt u beter kiezen voor een trekhaak met afneembare kogel.

Soort kabelset

En waarvoor gaat u de trekhaak gebruiken? Een zevenpolige kabelset volstaat meestal voor fietsendragers, aanhangers of trailers. Een dertienpolige stekkerdoos is nodig voor caravans. Ons advies is om een 13 polige kabelset te monteren en dan een verloopstekker te gebruiken indien u iets aansluit met een 7 polige stekker.

Benodigde accessoires

Tot slot moet u nog rekening houden met eventuele accessoires ten behoeve van uw trekhaak. Daarbij kunt u in de basis denken aan een witte kentekenplaat (of meerdere) en een verloopstekker. Maar ook een fietsendrager en trekhaakkoffer behoren tot de mogelijkheden.

Vind uw trekhaak

Zorgvuldige montage

U heeft uw keuze gemaakt voor het type trekhaak met bijbehorende kabelset. Vervolgens dient het geheel dan nog gemonteerd te worden. En dat is bij hedendaagse auto’s zeker geen eenvoudig klusje meer. Met onze moderne werkplaats zijn wij uw ideale montagepartner!

Peugeot en Citroën servicedealer

Omdat wij wekelijks trekhaken monteren, zijn we hiervoor volledig uitgerust. Onze monteurs hebben veel routine opgebouwd met deze werkzaamheden. Voor de merken Peugeot en Citroën zijn we officieel servicedealer. We kunnen hiervoor ook de originele trekhaken leveren en deze met Peugeot en Citroën diagnose apparatuur activeren.

Overige merken

Maar ook met andere merken hebben we veel ervaring. Wij zijn officieel montagepartner van Brink trekhaken, en kunnen dus voor praktisch ieder merk trekhaken leveren en monteren. We beschikken ook over alle technische informatie en kunnen de trekhaak activeren met onze Bosch diagnose apparatuur. Met Brink trekhaken geven we ook nog eens 5 jaar garantie!

Vind uw trekhaak

Waarom Brink trekhaken?

Wereldmarktleider

Al meer dan honderd jaar staat Brink voor expertise op trekhaakgebied. Dankzij haar kernwaarden innovatie, gebruiksgemak en veiligheid is Brink uitgegroeid tot een wereldmarktleider op het gebied van trekhaken en kabelsets. Van trekhaken met flenskogels tot vaste kogels tot afneembare kogels. En zelfs wegdraaibare trekhaken. Zowel voor autofabrikanten als professionele montagebedrijven (zoals Nabuurs) is Brink de ideale partner. Alle trekhaken van Brink worden in Nederland in eigen beheer ontwikkelt en geproduceerd.

Zeer veel mogelijkheden

Brink heeft meer dan duizend verschillende trekhaakmodellen en kabelsets in het assortiment. Daarmee biedt Brink dus praktisch voor iedereen een geschikte optie. Of het nou om een fietsendrager, caravan, paardentrailer of boottrailer gaat. Met Brink trekhaken en kabelsets gaat u met een gevoel van gemak en veiligheid op weg naar uw momenten van ontspanning en vrijheidsbeleving. Datzelfde geldt als u als zakelijke gebruiker richting uw professionele klus rijdt.

Vind uw trekhaak

Waarom kiest u voor Nabuurs?

  • Wij hebben passie voor auto’s
  • Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
  • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
  • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
  • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan zestig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Groesbeek, Haps, Heumen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Oeffelt, Oploo, Overasselt, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wijchen en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs