Continu in beweging!

Met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme zorgen wij ervoor dat iedereen net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan vijfenvijftig jaar zijn. Als modern mobiliteitsbedrijf willen wij u daarbij altijd mobiel houden!

Ongeacht of onverhoopt pech onderweg hebt, uw auto in onze werkplaats staat voor onderhoud, of een noodzakelijke reparatie moet ondergaan. Wij houden u mobiel!

  • Vervangende fiets (normaal of elektrisch)
  • Vervangende personenauto
  • Vervangende bedrijfsauto
  • Haal- en brengservice
  • Assistance (de pechhulp van Nabuurs)

Rondje van de zaak!

Terwijl wij uw auto onderhouden, repareren of keuren, kunt u gebruik maken van onze gratis leenfietsen. Wij beschikken over twee elektrische fietsen en twee normale fietsen, welke dagelijks voor u beschikbaar zijn. Indien uw bestemming binnen acceptabel (fiets)bereik van onze vestiging is, kunt u dus gratis en gezond richting uw bestemming gaan. Wilt u liever wachten tot wij uw auto gereed hebben, dan kunt u ook gebruik maken van onze fietsroutes. U kunt dan bijvoorbeeld met zijn tweeën een leuke fietsroute in de omgeving van Cuijk maken op de elektrische fietsen, terwijl wij uw auto verzorgen.

U kunt de fiets(en) eenvoudig reserveren in ons online afspraakformulier.

Afspraak maken

Vervangende personenauto

Als uw auto even voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houden wij u toch graag mobiel. Daarvoor beschikken wij over een moderne vloot me vervangende personenauto’s. Om zeker te weten dat de door u gewenste auto ook beschikbaar is, raden wij u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u een afspraak voor uw auto maakt. Wij hanteren de volgende tarieven inclusief brandstof (tot maximaal 25 km.) en inclusief BTW:

Model Dagtarief
Peugeot 108 € 38,72
Peugeot 208 € 42,35
Peugeot 308 € 49,61
Citroën C4 Cactus € 49,61

Rijdt u meer dan 25 km. dan hanteren wij een meerprijs van €0,194 per km inclusief BTW.

 

Afspraak maken

Vervangende bedrijfsauto

Als uw bedrijfsauto even voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, kan dat voor belemmering van uw werk zorgen. Daarom beschikken wij tevens over een moderne vloot bedrijfsauto’s . Zo blijft uw bedrijf toch in beweging, ook als u even niet kunt beschikken over uw eigen bedrijfsauto. Wij raden u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u een afspraak voor uw bedrijfsauto maakt. Wij hanteren de volgende tarieven (inclusief BTW, exclusief brandstof):

Model Dagtarief Vrije km’s Extra km’s
Peugeot Partner € 40,50 100 € 0,16
Peugeot Expert € 48,50 100 € 0,18
Peugeot Boxer € 58,50 100 € 0,21

 

Afspraak maken

Nabuurs haal- en breng service

• Wij brengen u naar uw bestemming in de buurt.
• Wij halen uw auto bij u op en brengen de auto na afloop van de werkzaamheden weer terug.
• Wij halen uw auto op, laten vervangend vervoer bij u achter en ruilen na afloop van de werkzaamheden de auto's weer om.

Vraag naar de mogelijkheden bij het maken van de afspraak.

Assistance, de pechhulp van Nabuurs

Stel dat u onverhoopt geconfronteerd wordt met pech onderweg… U wilt dan niets anders dan snel en vakkundig geholpen worden. Daarvoor hebben wij speciaal Assistance Pechhulp bij een onderhoudsbeurt. Deze dienstverlening wordt verleend door de ANWB. De volgende pakketten zijn beschikbaar na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt:

Pakket NL Basis EUR Premium
Prijs Peugeot + Citroën Gratis €39,95
Prijs overige merken €29,95 €69,90
Dekking NL EUR
Mechanisch defect J J
Elektrisch of elektronisch defect J J
Ongeval J J
In de auto ingesloten sleutels J J
Verlies van sleutels J J
Tanken verkeerde brandstof J J
Lekke band J J
Defect aan accu J J
Vervangend vervoer 2 dagen 4 dagen
Repatriëring auto N J
Hotelovernachting N 4 nachten


De pechhulpverlening is ongeacht de leeftijd van de auto, indien de basisbeurt is uitgevoerd inclusief de eventueel aanvullende werkzaamheden.

Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar:
Peugeot:
 0800-0231733 (vanuit het buitenland: 003120-6545536)
Citroën: 0800-0222244 (vanuit het buitenland: 003120-6545638)
Overige merken: 020-3421846 (vanuit het buitenland: 003120-3421846)

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Waarom kiest u voor Nabuurs?

  • Wij hebben passie voor auto’s
  • Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
  • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
  • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
  • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan zestig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Groesbeek, Haps, Heumen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Oeffelt, Oploo, Overasselt, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wijchen en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs