APK bij Nabuurs

De Algemene Periodieke Keuring (APK) voor uw auto is wettelijk verplicht. Omdat wij vele jaren servicedealer zijn van Peugeot en Citroën, zijn wij de ideale partij om deze merken te keuren. Onze professionele monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste speciale gereedschappen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij natuurlijk ook alle andere merken keuren. U bent dus van harte welkom bij Nabuurs!

Scherpe prijs

Voor het geld hoeft u het overigens niet te laten. Want voor slechts € 39,95 is uw auto volledig gekeurd. En dat is inclusief de EOBD- of emissietest en de wettelijke afmeldkosten. Het is exclusief een eventueel benodigde viergas- of roetmeting.

Afspraak maken

APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle maar zeker geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren wij de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. U bespaart daarmee kosten en moeite omdat u onze werkplaats slechts één keer bezoekt. Ook wordt uw auto op nog meer (vitale) punten gecontroleerd en in een betere conditie afgeleverd. Zodat u weer zorgeloos kunt rijden!

Waarom kiest u voor Nabuurs?

 • Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
 • Goed opgeleide monteurs
 • Moderne werkplaats met speciale gereedschappen (Peugeot, Citroën en universeel)
Afspraak makenMeer over onderhoud

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Meer weten over APK?

Tijdens de APK-keuring beoordeelt de keurmeester de auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De auto wordt daarbij op een groot aantal punten gekeurd. Wilt u meer weten over de APK? In ons kenniscentrum hebben wij een artikel opgenomen waar wij uitgebreid ingaan op de APK.

Enkele vragen die we beantwoorden:

 • Wanneer en hoe vaak moet een auto gekeurd worden?
 • Hoe wordt de kwaliteit van een APK gewaarborgd?
 • Wat zijn de gevolgen als een auto niet gekeurd is?
Lees artikel

Waarom kiest u voor Nabuurs?

 • Wij hebben passie voor auto’s
 • Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
 • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
 • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
 • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan zestig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Groesbeek, Haps, Heumen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Oeffelt, Oploo, Overasselt, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wijchen en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs