Bandenservice

Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging en rijdt u veiliger!

Maak daarom gebruik van onze bandenservice. De bandenservice van Nabuurs biedt u namelijk:

 • deskundige controle van de staat van uw banden
 • correcte montage van de meest geschikte banden
 • controle en opslag van uw zomer- of winterbanden

Bij elke bandenwissel controleert de technicus uw banden nauwkeurig op spanning, beschadigingen en profieldiepte. En vanzelfsprekend beoordelen wij tijdens de bandenwissel ook de visuele staat van uw remmen!

Afspraak maken

Passend aanbod

Goed advies

Als servicepartner voor uw auto weten wij als geen ander welke band het beste past bij uw auto. Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Om een goede kwaliteit te garanderen adviseren wij altijd A-merk of B-merk banden. Bij A-merk banden bent u iets duurder uit, maar is de kwaliteit van het hoogste niveau. B-merk banden zijn vaak gunstiger voor uw portemonnee en leveren ook nog een goede kwaliteit.

Goed en snel gemonteerd

Onze leverancier heeft een enorme voorraad aan banden en levert meer dan zes keer per dag. We kunnen de door u gewenste band daardoor snel en vakkundig voor u monteren. Omdat we het wiel er toch af hebben controleren we ook direct de staat van de remmen en ophanging. Wel zo veilig!

Afspraak maken

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Bandenhotel

In ons Bandenhotel slaan wij uw zomer- en winterbanden veilig en onder de ideale condities op. Dit geldt zowel voor banden met als zonder velg. Maak dus snel een afspraak voor een bandenwissel en laat uw banden bij ons logeren!

Voordelen

De voordelen van het het opslaan van uw banden in het bandenhotel van Nabuurs:

 • U heeft zelf geen gesleep met uw banden
 • U heeft thuis geen banden die in de weg staan
 • Uw banden worden onder optimale condities bewaard
 • Uw banden banden zijn voor ons altijd direct beschikbaar voor montage
 • Uw banden zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en brand

Kosten

Het opslaan van een set wielen met winter- of zomerbanden in het bandenhotel van Nabuurs kost € 29,95 per seizoen.

Combineren met veiligheidscheck

 Is uw auto nog niet toe aan het reguliere onderhoud, maar wilt u uw auto toch nog even laten controleren om veilig de herfst- en winterperiode in te gaan? Combineer dan de bandenwissel met de VeiligheidsCheck. Wij controleren uw auto dan op 29 vitale punten, zodat u weer veilig op pad kunt!

De veiligheidscheck is gratis indien u in het bezit bent van een MyPeugeot-Card of MyCitroën-Card.

Afspraak maken

Waarom kiest u voor Nabuurs?

 • Wij hebben passie voor auto’s
 • Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
 • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
 • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
 • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan zestig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Groesbeek, Haps, Heumen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Oeffelt, Oploo, Overasselt, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wijchen en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs