ALTIJD IN CONTACT MET NABUURS

Via de app sta je altijd in contact met Nabuurs. Wil je iets weten over bijv. onderhoud, dan kun je ons direct een bericht sturen. Je kan via de app eenvoudig communiceren met ons. Zo maken we het contact met ons nog gemakkelijker en toegankelijker. Echte 1-op-1 communicatie dus!

SNELLER NAVIGEREN

Met de app kun je navigeren naar elke locatie, parkeerplek of nuttige plaats. Dankzij realtime verkeersinformatie kies je altijd de kortste of snelste route. In de buurt van jouw bestemming parkeren? De Car Coach App leidt jou moeiteloos naar de dichtstbijzijnde of goedkoopste parkeerplek in de buurt.

VOORDELIG PARKEREN

Met de Nabuurs app zet je de parkeermeter op afstand aan en uit. Op de kaart zie je alle informatie over de zones en wat het kost. Ook kun je instellen of je zakelijk of privé parkeert: zo krijg je één overzichtelijke administratie! De Car Coach App weet of jouw auto geparkeerd staat in een betaalde zone. Ben je weer onderweg, dan stopt jouw parkeeractie automatisch. Zo betaal je nooit meer een minuut te veel!

INZICHT IN RIJGEDRAG

Krijg inzicht in je rijgedrag, zowel per berijder als per voertuig. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten er aan de auto zijn. Niet alleen kun je besparen in brandstofkosten, maar ook in slijtage- en onderhoudskosten! De Car Coach App geeft je zelfs handige tips om het rijgedrag te verbeteren.

PERSOONLIJKE TIJDSLIJN

In de app hebben wij een zogenoemde ‘feed’ ontwikkeld. Dit is een soort tijdslijn waar jij alles terug kan vinden over je auto; de ritten, parkeeracties en tankacties, maar ook eventuele foutcodes, accuspanningen, rijgedragingen, etc. In deze tijdslijn kunnen wij ook berichten posten en communiceren met jullie.

FILE- EN BOETEVRIJ RONDRIJDEN

Ontvang realtime file- en flitsinformatie van Flitsmeister direct in de Car Coach App. Wij waarschuwen je voor mobiele flitsers, flitspalen, trajectcontroles, vertragingen, ongevallen, stilstaande voertuigen, naderende ambulances en nog veel meer. Zo voorkom je boetes én frustraties.

NU BESCHIKBAAR!

Te downloaden in de Google Play Store en App Store.

CONTINU IN BEWEGING

Bij Nabuurs zijn we continu in beweging. Dat doen we met nieuwe initiatieven zoals de Car Coach App, maar ook met andere mobiele
diensten die van iedereen een autoliefhebber maken. Meer weten over de Car Coach App of onze mobiele diensten? Neem dan contact met Nabuurs op en wij vertellen je er graag meer over.