Instructieboekjes Peugeot

Het merk Peugeot is genoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbéliard in Frankrijk. De familie is het industriële imperium begonnen in 1810, waarna het in 1882 zijn entree op de vervoermiddelenmarkt. Sinds dien is Peugeot uitgegroeid tot één van de sterkste Europese automerken, waarbij het merk zich kenmerkt door de hoge mate rijcomfort. Daarnaast staat het merk van de leeuw bekend om gedetailleerde en trendsettende afwerking van het interieur.

Bekijk de handleiding van uw auto via onderstaande knop.

Handleidingen Peugeot

Instructieboekjes Citroën

Citroën is een Frans automerk dat aan het begin van de twintigste eeuw is opgericht door ingenieur André Citroën. In 1900 verwerft hij in Polen een Russisch patent voor een productiemethode die hem in staat stelt om tandwielen met een V-vormige vertanding te produceren. Voordeel daarvan is een lagere slijtage en een lager geluidsniveau. Deze bijzondere vorm vindt men later terug als de dubbele keper in het Citroën-logo. Het merk kenmerkt zich door zijn excentrieke design.

Bekijk de handleiding van uw auto via onderstaande knop.

Handleidingen Citroën

Instructieboekjes DS

DS Automobiles maakt net zoals Peugeot en Citroën als afzonderlijk merk deel uit van Groupe PSA. Het merk is in 2015 ontstaan als afsplitsing van het merk Citroën en onderscheidt zich van dat merk door een sportieve en luxueuze uitstraling. Sinds 2009 bestond het als een luxe productreeks binnen Citroën. DS wordt gezien als het premium merk binnen de groep.

Bekijk de handleiding van uw auto via onderstaande knop.

Handleidingen DS