Waarom kiezen voor een Nabuurs occasion?

Pas wanneer de auto voldoet aan strenge voorwaarden ten aanzien van leeftijd, kilometrage en de BOVAG Kwaliteitsnorm, zal hij worden aangeboden als een Nabuurs occasion. Dit hoeft niet per definitie een Peugeot of Citroën te zijn en kan dus ook een auto van ieder ander willekeurig merk betreffen.  Wij leveren auto’s af inclusief 12 maanden Bovag-garantie en een APK keuring die nog minimaal 6 maanden geldig is. Optioneel is het mogelijk om bij een occasion het Nabuurs Comfort pakket en het Nabuurs Plus pakket af te nemen,

 

Voorraad occasions

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Een Nabuurs Occasion is een auto met vele zekerheden. Zo worden de volgende voorwaarden ondersteund:

  • Bovag voorwaarden
  • RDW voorwaarden (APK en NAP)
De auto’s met 12 maanden Bovag-garantie worden ook afgeleverd met de Bovag omruilgarantie. Indien er zich binnen 14 dagen of 750 kilometer toch iets mocht voordoen dat wij technisch niet kunnen oplossen, kan de auto omgeruild worden voor een andere beschikbare auto (vraag naar de voorwaarden bij onze verkoopadviseur).
Van iedere Nabuurs Occasion wordt de kilometerhistorie bij binnenkomst gecontroleerd bij de RDW. Sinds 1991 registreerde de stichting Nationale Autopas (NAP) de tellerstanden van voertuigen. De RDW heeft die taak overgenomen. Dit biedt inzicht in de historie en zekerheid over de werkelijk verreden kilometers.
Het Nabuurs keurmerk bestaat uit meer dan 110 punten waarop de auto wordt gecontroleerd. Een Nabuurs Occasion biedt u dus zekerheid!

De voordelen van Nabuurs

  • Auto wordt geleverd met Bovag-garantie of fabrieksgarantie
  • Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
  • Ruim assortiment auto’s met zorg samengesteld
  • Keuze uit diverse afleverpakketten
  • Wij gaan voor u op zoek naar uw droomauto

Wij helpen u graag

Er zijn nogal wat keuzes te maken voordat u kunt overgaan tot de aanschaf van een occasion. Allereerst is de keuze voor de best passende occasion vaak al een hele zoektocht. Vervolgens kan naar gelang de gewenste zekerheid gekozen worden uit het aanvullende garantiepakket. Ieder pakket met zijn eigen specifieke voordelen. Of het nu gaat om het type auto, het merk, de benodigde accessoires of de gewenste garantie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste persoonlijke keuze!