Nieuwe auto's en occasions

En Citroën is een veilige auto, die lekker comfortabel rijdt, praktisch is en als het even kan er ook nog bijzonder uitziet. Tevens is Citroën erg innovatief op het gebied van energiezuinigheid. Nabuurs biedt u, naast nieuwe auto’s, ook veel goede occasions. Voor ieder budget hebben wij voor u dus een oplossing. Onze Citroëns zijn te vinden in onze ruime showroom in Cuijk, vlak onder Nijmegen. We hebben een ruim assortiment met de focus op de laatste modellen, dus jonge gebruikte auto’s. Ook nieuwe auto’s kunnen wij op verzoek leveren. We nodigen u graag uit om eens rustig een kijkje bij ons in de showroom in Cuijk te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo helpen wij u bij het vinden van de gewenste Citroën.

Bekijk onze voorraad

Reparatie en onderhoud

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Citroëns, staan wij ook voor u klaar voor onderhoud en reparaties. Vanuit onze modern uitgeruste werkplaats in Cuijk, werken wij met erkende monteurs, en dus specialisten in het merk Citroën.

Onze service medewerkers zijn opgeleid door Citroën en maken gebruik van speciale gereedschappen, voorgeschreven door de fabriek. Wij bouwen graag een goede band op met u als klant, zodat wij uw auto beter leren kennen. Dit vertrouwen vinden wij belangrijk, het vormt de basis voor een plezierige samenwerking. Uiteindelijk met als doel dat u kunt vertrouwen op uw auto, uw Citroën. Wij vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor u als klant, daarom helpen wij u graag met het beantwoorden van uw vragen over uw auto.

Afspraak maken

Nabuurs servicedealer

Nabuurs is geen nieuwkomer, al sinds 1964 zijn we actief in Cuijk en omgeving. Vele jaren hebben we ons onderscheiden als Peugeot-garage en merkdealer. Door de vernieuwende technologieën en designs van Citroën zijn we dat Franse merk ook langzaam in ons hart gaan sluiten. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat Nabuurs uit Cuijk niet enkel voor Peugeot staat, maar ook voor Citroën. We zijn zelfs servicedealer voor beide merken. Veel van onze klanten zijn al jarenlang trouwe bezoeker van onze garage en daar zijn we zeer dankbaar voor. We nodigen ook u van harte uit voor een bezoek aan onze mooie garage, met Peugeots en Citroëns, in Cuijk.

Neem contact op