Voordelige nieuwe en tweedehands Citroëns

Een auto koopt u niet ieder jaar, het is een flinke investering en een belangrijke aankoop. Waarschijnlijk schetst u, zoals vele anderen, van tevoren een kader. U bepaalt waar de auto aan moet voldoen en wat u daarnaast nog mooi of prettig vindt. Met onze Citroëns hebben we een heel breed aanbod; goede occasions en de laatste modellen. De variatie zit hem niet enkel in de leeftijd, als Citroën garage bieden we vele Franse hoogstandjes, van praktische stadsauto’s tot stevige SUV’s. 

Kijk hier voor alle Citroëns

C'est formidable

De laatste decennia doet Citroën weer helemaal mee. Met de nieuwere modellen en vernieuwende technologieën zijn ze weer een belangrijke speler op de markt. Bij Nabuurs zijn we overtuigd geraakt van de kwaliteit en de charme en hebben we besloten om de Citroën op te nemen in onze garage. In de showroom vindt u onze collectie en de monteurs weten inmiddels precies wat er onder de motorkap zit. Wij hebben de Citroën in ons hart gesloten, u ook?

Kijk hier voor alle Citroëns

Onderhoud bij een Citroën garage

Rijdt u al een Citroën en wilt u graag periodiek onderhoud laten uitvoeren door echte specialisten? Dat kan, als servicedealer (of erkend reparateur) weten onze mensen als geen ander hoe zij de boel weer op rolletjes moeten laten lopen. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote reparaties, onderhoud en ook als u enkel wat wilt vragen.

Maak een werkplaats afspraak

Citroën garage Cuijk

Nabuurs heeft een lange historie, sinds de jaren ’60 zijn we actief in Cuijk en omgeving. Als erkend reparateur van Peugeot en Citroën zijn we voor veel mensen uit de omgeving de vaste partner in auto’s. Nieuwe auto’s worden bij ons gekocht en wij verzorgen het onderhoud. Onze showroom in Cuijk geeft u een mooi beeld van alle mogelijkheden, nieuwe auto’s én occasions. Wilt u graag persoonlijk advies in onze Citroën garage? Maak een afspraak en dan gaan we graag met u in gesprek.

Maak een afspraak