Voordelige en betrouwbare tweedehands Citroëns

Wij willen graag onze standaard hoog houden, maar ook tweedehands auto’s bieden. Om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u mag verwachten, hebben wij enkel occasions in ons assortiment die uitgebreid gekeurd zijn en goed zijn bevonden door onze beste professionals.

Kijk hier voor alle Citroën occasions

Formidable

Citroën is een Franse auto die zijn sporen heeft verdiend. De laatste decennia timmeren ze stevig aan de weg met stijlvolle modellen. Ze onderscheiden zich met Franse karakter en de mooie en speelse vormgeving. Daarnaast zijn Citroëns zuinige auto’s, ook de occasions die wij bieden. Dat is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

Bekijk onze voorraad

Een Citroën occasion uitproberen

Omdat een auto een grote aanschaf is, wilt u zeker zijn van uw zaak. Dat begrijpen wij als geen ander. Dus heeft u een Citroën occasion op het oog, vraag dan gerust een proefrit aan. Pas op de weg weet u zeker of de auto voldoet aan al uw wensen. En heeft u gezinsleden die regelmatig een ritje met u maken, neem ze dan vooral mee voor deze proefrit. Zo weet iedereen meteen of de tweedehands Citroën van uw keuze prettig zit en rijdt. U bent allen van harte welkom in onze vestiging in Cuijk.

Vraag proefrit aan

Citroën Occasion uit Cuijk

Onze ervaring en kennis reflecteert zich in een mooie showroom en garage in Cuijk, met professionele medewerkers. Onze mensen weten wat ze verkopen en inkopen. Ze begrijpen uw wensen en weten hun weg onder de motorkap. Wilt u eens komen kijken en persoonlijk advies ontvangen? Maak dan een afspraak, wij helpen u graag verder, zodat uw binnenkort met een prachtige Citroën occasion de weg op kunt.

Bekijk voorraad