VOORDELIGE OCCASIONS

We willen allemaal veilig de weg op, in een prettige auto die er het liefst ook nog leuk uitziet. Als u een gebruikte Citroën koopt bij Nabuurs, weet u zeker dat uw auto aan al deze eisen voldoet, ook als occasion. Onze erkende Citroën-monteurs zijn namelijk helemaal thuis onder de motorkap. Zij zorgen ervoor dat de tweedehands auto goed gekeurd en eventueel gerepareerd is. En met die looks zit het ook wel goed, de laatste decennia heeft het Franse automerk gekozen voor eigenwijze, stijlvolle ontwerpen. De Citroën Cactus is hier het beste voorbeeld van, maar dat zijn niet de enige mooie modellen. Kijk bij ons aanbod voor de gehele collectie gebruikte Citroëns.

Kijk hier voor alle gebruikte Citroëns

ONDERHOUD EN REPARATIES

Wij zien u graag terugkomen voor onderhoud, de APK of als er onverhoopt iets gerepareerd moet worden. We dragen zorg voor wat we leveren en we vinden het prettig om bekenden nog een terug te zien. In de Nabuurs garage werken alleen de beste monteurs, erkend door Citroën zelf. Zij kennen uw auto en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u veilig op weg kunt. Wat bovendien zeer handig is, is dat u zelf online een afspraak kunt maken. Zo passen wij snel en eenvoudig in uw agenda.

Maak online een afspraak

PROEFRIT IN EEN GEBRUIKTE CITROËN

Wij begrijpen dat u wilt weten hoe een auto rijdt, juist bij een occasion is het belangrijk om een goed gevoel te hebben. Een proefrit geeft duidelijkheid over het rijgedrag van de auto, u weet dan of u lekker zit en of het simpelweg goed voelt. Als u een gebruikte Citroën wilt kopen, vraagt u dus eerst een proefrit aan. Gebruikt u de auto alleen, dan test u hem alleen. Is het een familie-auto, neem dan iedereen mee, dan kunt u samen bepalen of de keuze op die specifieke Citroën valt.

Vraag een proefrit aan