Hartelijk welkom!

Ook in deze vreemde periode, waar het Coronavirus de maatschappij in zijn greep heeft,  heten wij u van harte welkom in onze showroom, werkplaatsreceptie, tankstation en wasstation. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in:

  • Gepaste afstand van elkaar houden (1,5 meter), groepen vermijden
  • Hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog
  • Geen handen schudden
  • Regelmatig de handen wassen
  • Papieren zakdoekjes gebruiken

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

Maatregelen autobedrijf

In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent zullen we geen handen schudden en zullen we een onderlinge afstand van 1,5 meter bewaren. Vanzelfsprekend hebben we extra aandacht voor de hygiëne in ons bedrijfspand. Enkele voorbeelden zijn het extra schoonmaken van de balie, wachtruimte, pinapparaat en deurklinken.

Ook als we aan uw auto werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Vanzelfsprekend werken we met stoelhoezen en vloermatjes en maken we het stuur, de pookknop en handrem zorgvuldig schoon met een desinfecterend middel.

U bent van harte welkom in ons bedrijf en kunt ons dus gerust bezoeken. Ook kunt u bepaalde zaken online regelen, zoals het maken van een werkplaatsafspraak, het bekijken van de actuele voorraad auto’s en het inwinnen van informatie.

Afspraak makenVoorraad bekijken

Maatregelen tankstation

Ook ons tankstation, ons broodjesstation en ons wasstation zijn gewoon geopend. In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent verzoeken we u om uw bestelling af te halen en niet in onze shop te nuttigen. Op grond van de benodigde onderlinge afstand van 1,5 meter, willen we het aantal aanwezige bezoekers namelijk beperken. Vanzelfsprekend hebben we extra aandacht voor de hygiëne in ons bedrijfspand. Enkele voorbeelden zijn het extra schoonmaken van de balie, pinapparaat.

Om de wachttijd te beperken, adviseren wij u om vooraf uw bestelling online te plaatsen.

Naar webshop