Occasion kopen

Voor het kopen van een occasion zoekt u altijd naar de ideale aanbieding van de juiste auto met de juist prijs. Of u nu een auto wilt kopen in Cuijk of online in de rest van Nederland. Nabuurs biedt u een overzicht van een mooie collectie gebruikte auto’s die te koop zijn en binnen te bezichtigen in onze grote showroom in Cuijk.

Gebruikte auto kopen in Cuijk

Bij onze vestiging in Cuijk staat ons vakkundig personeel elke dag voor u klaar met tips en aanbiedingen die u helpen om de occasion te kopen die perfect bij u past. Of u nu op zoek bent naar een sportieve auto of juist een waar u met het hele gezin mee op vakantie kunt, ons personeel staat u bij met advies dat bij u past.

Van harte welkom in onze ruime showroom

Nadat u online bij Nabuurs alle informatie over het kopen van een occasion hebt bekeken, bent u natuurlijk van harte welkom in onze ruime showroom in Cuijk voor een kopje koffie of thee en kunnen wij uw autobehoeften bespreken. Zo weet u zeker dat u een auto koopt die helemaal bij uw wensen past. Daarna is het genieten als u de proefrit kunt maken in deze occasion die aan uw wensen voldoet.

Vraag een proefrit aan

Occasion kopen online in Cuijk, Noord-Brabant

Een gebruikte auto kopen en ook een financiering aflsuiten? Onze adviseurs bij Nabuurs in Cuijk kunnen u hierover adviseren. Alles draait om u en hoe u de auto gaat gebruiken. Daarbij kunt u onder andere denken aan het type motor, de accessoires of de mogelijkheid van een speciale uitvoering voor een sportieve uitstraling. Onze occasions worden geleverd inclusief 12 maanden Bovag-garantie.