Occasions bij Nabuurs in Cuijk

Het zoeken naar de juiste occasion kan een tijdrovende zaak zijn, daarom helpen de adviseurs van Nabuurs u graag bij het kiezen van uw ideale occasion.

Bent u in de omgeving van Nijmegen tot ‘s-Hertogenbosch en van Eindhoven tot Venlo, dan is een Nabuurs garage altijd bij u in de buurt. U bent bij ons altijd van harte welkom om rustig eens een rondje te maken door de showroom.

Bekijk zelf het ruime aanbod of wissel, onder het genot van een kopje koffie, van gedachte met een van onze medewerkers.

Voorraad occasions bekijken

Een occasion kopen doe je samen

Leer uw occasion kennen en maak eerst een proefrit. Tijdens de proefrit kunt u de auto leren kennen in diverse verkeersomstandigheden. Wij raden aan om zo veel mogelijk situaties te ervaren tijdens de rit. Denk bijvoorbeeld aan rotondes, snelweg en achteruit inparkeren. Zo kunt u vast wennen aan de auto en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. En als u met zijn tweeën bent kunt u natuurlijk beide een stukje tijden.

Onze verkoopadviseurs hebben nog meer tips om het maximale uit uw proefrit te halen, dus loop gerust eens binnen in onze vestiging in Cuijk.

Gratis proefrit aanvragen

De voordelen van Nabuurs

• Auto wordt geleverd met Bovag-garantie of fabrieksgarantie
• Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
• Ruim assortiment auto's met zorg samengesteld
• Keuze uit diverse afleverpakketten
• Wij gaan voor u op zoek naar uw droomauto

Occasions bij Nabuurs in Cuijk

Het zoeken naar de juiste auto kan een tijdrovende zaak zijn, daarom helpen onze mobiliteitsadviseurs van Nabuurs u graag bij het kiezen van uw ideale auto.

In onze ruime showroom vindt u een ruim aanbod jonge gebruikte personenauto’s en bedrijfsauto’s. We zijn natuurlijk fan van Frans rijden, ons assortiment bevat behalve Peugeot, Citroën en DS ook andere merken. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan kunt u ook bij ons terecht.