Aanhangwagenonderhoud

Net zoals onderhoud aan uw auto is aanhangwagenonderhoud van belang om de conditie ervan optimaal te houden. Middels preventief onderhoud voorkomt u onverhoopte technische problemen en bijkomende extra kosten. Speciaal voor uw aanhangwagen bieden wij u daarom een jaarlijkse onderhoudssystematiek.

Op basis van de uitgebreide controle kan het voorkomen dat wij u adviseren specifieke onderdelen te vervangen of te laten repareren om maximale veiligheid, kwaliteit en comfort te waarborgen. Vanzelfsprekend doen we alles in goed overleg en ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave.

Afspraak maken

Niet verplicht, wel aan te raden!

Een aanhangwagen in technische topconditie zorgt dus voor veilige deelname aan het verkeer voor u en uw medeweggebruikers. Tevens zorgt een goed onderhouden aanhangwagen ervoor, dat u niet voor verrassingen komt te staan. In Nederland geldt geen wettelijk verplichte keuring voor aanhangwagens, maar de verzekeringsmaatschappij zal in het geval van ongelukken wel willen weten of er sprake is geweest van deugdelijk onderhoud. Vooral bij aanhangwagens die (dagelijks) zakelijk worden gebruikt is dit iets om rekening mee te houden. Daarom adviseren wij de jaarlijkse onderhoudsbeurt, waarbij wij uw aanhangwagen tevens keuren op een groot aantal controlepunten.

Het tarief van de Onderhoudsbeurt voor aanhangwagens bedraagt €165,-.

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Waarom kiest u voor Nabuurs?

  • Wij hebben passie voor auto’s
  • Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
  • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
  • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
  • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan zestig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Groesbeek, Haps, Heumen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Oeffelt, Oploo, Overasselt, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wijchen en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs