Aanhangwagenonderhoud

Net zoals onderhoud aan uw auto is aanhangwagenonderhoud van belang om de conditie ervan optimaal te houden. Middels preventief onderhoud voorkomt u onverhoopte technische problemen en bijkomende extra kosten. Speciaal voor uw aanhangwagen bieden wij u daarom een jaarlijkse onderhoudssystematiek.

Op basis van de uitgebreide controle kan het voorkomen dat wij u adviseren specifieke onderdelen te vervangen of te laten repareren om maximale veiligheid, kwaliteit en comfort te waarborgen. Vanzelfsprekend doen we alles in goed overleg en ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave.

Afspraak maken

Niet verplicht, wel aan te raden!

Een aanhangwagen in technische topconditie zorgt dus voor veilige deelname aan het verkeer voor u en uw medeweggebruikers. Tevens zorgt een goed onderhouden aanhangwagen ervoor, dat u niet voor verrassingen komt te staan. In Nederland geldt geen wettelijk verplichte keuring voor aanhangwagens, maar de verzekeringsmaatschappij zal in het geval van ongelukken wel willen weten of er sprake is geweest van deugdelijk onderhoud. Vooral bij aanhangwagens die (dagelijks) zakelijk worden gebruikt is dit iets om rekening mee te houden. Daarom adviseren wij de jaarlijkse onderhoudsbeurt, waarbij wij uw aanhangwagen tevens keuren op een groot aantal controlepunten.

Het tarief van de Onderhoudsbeurt voor aanhangwagens bedraagt €165,-.

Online afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig online uw afspraak plannen. U kijkt direct in onze planning en bent dus in staat om het voor u gewenste moment direct vast te leggen.

Alle merken zijn bij ons welkom!

Waarom kiest u voor Nabuurs?

• Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
• Hoog opgeleide monteurs
• Speciale testapparatuur en gereedschappen
• Passie voor techniek