Welkom bij Nabuurs

Al sinds 1964 is Nabuurs continu in beweging en dat betekent dat we dit jaar 60 jaar bestaan!

Gedurende de decennia heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een bekende regionale speler. Daarbij heeft de persoonlijke aandacht die wij onze klanten willen geven altijd centraal gestaan. Wij zijn er dan ook trots op dat veel klanten en medewerkers al jaren bij ons zijn! En natuurlijk zijn wij onze klanten en medewerkers erg dankbaar voor het vertrouwen dat zij ons geven!

Een dergelijk jubileum moet gevierd worden, daarom organiseren wij op zaterdag 6 april een feestdag voor onze klanten, noteer dit alvast in uw agenda. Mis deze kans niet om deel te nemen aan onze jubileumviering vol activiteiten, leren en plezier voor het hele gezin.

Wij heten u van harte welkom!

Programma Nabuurs

Gedurende deze dag organiseren wij een aantal workshops waarbij u uw kennis over uw auto kunt opwaarderen. En natuurlijk is er genoeg ruimte om samen terug te blikken naar de historie of onze mooie voorraad occasions te bewonderen.

Workshop: pech onderweg, en nu?

Wij laten u zien wat u allemaal kunt doen indien u met pech onderweg komt te staan. Zodat u snel en veilig uw reis kunt vervolgen.

Workshop: alles over moderne techniek!

Wij laten u zien welke moderne technieken verwerkt zitten in de auto’s van vandaag. U kunt daarbij denken aan hulpfuncties, elektrische aandrijving, enz.

Workshop: waarom onderhoud?

Jaarlijks heeft uw auto onderhoud nodig, maar waarom is dan nu zo belangrijk? Wij laten u zien wat wij allemaal doen tijdens het onderhoud en waarom het zo belangrijk is.

Programma Autorijschool Johan Bos

Proefles autorijden

Stap achter het stuur tijdens een van de proeflessen met 5 verschillende auto’s tussen 10:00 en 13:00 uur. Let op: u moet hiervoor vooraf inschrijven via de website.

Motorrijles demonstraties

Aanschouw de kunst van het motorrijden. Gedurende de dag worden diverse demonstraties op een uitgezet parcours uitgevoerd.

Rijden met aanhanger

Test uw vaardigheden met betrekking tot het rijden met een aanhanger op ons uitdagende parcours. Inschrijving tijdens de open dag op locatie.

Theoriecursussen

Scherp uw kennis aan tijdens een van de drie, 45-minuten durende, theoriecursussen. Aanvangstijden: 10:30, 11:30 of 12:30 uur.

Inschrijven proefles

Feestdag voor het hele gezin

En omdat het een feestdag is, zorgen wij natuurlijk voor een feestelijke ambiance. De gehele dag verzorgt onze DJ de swingende beats. Ook zorgen we voor een hapje en een drankje en natuurlijke een warme snack.

Wilt u uw race-skills testen dan kunt u plaats nemen in een van de twee racezitjes. Er staat namelijk een Formule 1 simulator, waar u het gevoel van een echte Formule1 coureur kunt beleven. Ook voor de kinderen is er een leuke knutselactiviteit!

Mis deze kans dus niet om deel te nemen aan onze jubileumviering vol activiteiten, leren en plezier voor het hele gezin.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons autobedrijf!