Fan van Frans rijden

Is het omdat we ons een familiebedrijf mogen noemen? Of een naam in de regio om trots op te zijn? Of omdat ons enthousiasme dusdanig aanstekelijk is en iedereen binnen de kortste keren ook fan van Frans rijden wordt?

Noem ons een autobedrijf, noem ons liefhebbers. Want in ons hart zijn wij vooral supporter van de Franse auto. Al draaien we onze hand ook niet om voor andere merken. Ja, wij zijn liefhebbers. En met onze vernieuwende mobiliteitsconcepten, persoonlijke aandacht, gecertificeerde medewerkers en gevarieerde voorraad, wordt u dat ook.

Ik wil ook Frans rijden

Onze missie

Onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme gaan ervoor zorgen dat iedereen net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al vijftig jaar zijn. Waar de grote automerken zich vooral terugtrekken naar de grote steden, zet Nabuurs in op regionaal specialisme vanuit een persoonlijke, onafhankelijke en vooruitstrevende benadering. Nabuurs is continu in beweging voor haar zakelijke en particuliere klanten!

Het vernieuwde Nabuurs

Om onze missie waar te maken en succesvol te blijven in de toekomst, heeft Nabuurs ervoor gekozen om de vestigingen van Cuijk en Venray samen te voegen in Cuijk. Daarnaast is onze Udense vestiging onderdeel geworden van Nefkens.

Door onze activiteiten in Cuijk te centraliseren, kunnen we maximaal investeren in persoonlijk contact, hoogwaardige kwaliteit en een uitgebreid dienstenaanbod. Doordat we nu meer vrijheden bij de inkoop van auto’s hebben, wordt ook het assortiment van nieuwe en gebruikte auto’s groter. We zijn daarnaast in staat om met creatieve en vernieuwende oplossingen beter in te spelen op klantbehoeftes, met als ultieme doel u totaal te ontlasten met betrekking tot uw mobiliteit.

Maar dat is niet de enige verandering. Natuurlijk staan we al bekend als de Peugeot-expert, maar Nabuurs mag zich nu ook een Citroën-expert noemen. Wij zijn namelijk Erkend Reparateur van Peugeot én Citroën. Hiermee is Nabuurs in Cuijk zelfs het enige erkende gecombineerde Peugeot-Citroën servicepunt ten zuiden van Nijmegen. Tres magnifique!

Bekijk onze actuele voorraad

Onze kernwaarden

1) Aandacht – want met aandacht komt u verder
2) Plezier – we werken met plezier voor het plezier van elkaar en anderen
3) Ondernemend – wij zorgen ervoor dat onze klanten en wijzelf nooit stilstaan
4) Zekerheid – door persoonlijk contact, kraakheldere communicatie en gecertificeerde medewerkers

Bekijk onze actuele voorraad

Antwoord op uw vragen

lorem ipsum dolor sit amet,

Contact opnemen

lorem ipsum dolor sit amet

lorem ipsum dolor sit amet,