De beste oplossing voor u!

Wilt u zeker zijn van een vakkundige installatie bij u thuis? Die het beste aansluit bij uw Peugeot of Citroën? Dan adviseren wij de oplossing van de fabrikant zelf. Peugeot en Citroën bieden een all-inclusive pakket voor uw wallbox. Deze wordt geïnstalleerd door ENGIE Energie. ENGIE is de grootste energiemaatschappij ter wereld en wereldmarketleider op het gebied van laadoplossingen. De Wallbox wordt geproduceerd volgens specificaties van Peugeot- en Citroën-engineers. Hiermee bent u als klant dus verzekerd van de optimale en meest veilige combinatie tussen Wallbox en auto.

Wallbox Easy Packs

Om thuis opladen zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we Easy Packs.  Een Easy Pack is een all-inclusive oplossing die voor iedere klant, met BEV of PHEV. Een Easy Pack bestaat uit:

 • Slimme 11 kW 3-fase Wallbox
 • BEV in 5 uur en 15 minuten, PHEV binnen 4 uur volledig opgeladen
 • Standaard vaste kabel van 6 meter
 • Wallbox backend management systeem via speciale app
 • Zonder roaming kosten laden met de app van Free2Move Services
 • Installatie door een erkend installateur
 • Transparante “Easy” pakketprijzen zonder of met graafwerk

Slimme Wallbox-app

De Wallbox wordt slim gemaakt door de “Smart Wallbox App”. Deze app ondersteunt de configuratie, bediening en het onderhoud van de Wallbox. Functies zijn onder andere:

 • Eenvoudige registratie van de Slimme Wallbox in een paar stappen.
 • Beter volgen van laadgegevens, inclusief elektriciteitsverbruik, op Wallbox- en laadpasniveau.
 • Communicatie via standaard ingebouwde actieve SIM-kaart, Bluetooth en WiFi.
 • Inzicht in elektriciteitskosten, bijvoorbeeld voor verrekening met werkgever.
 • Beheren van laadpassen/apps.
 • Beheren van Wallbox(en) op afstand (laadkabel ontgrendelen, laadsessie starten en stoppen, Wallbox resetten).
 • Mogelijkheid om de Wallbox te openen voor publiek laden.
 • Probleemoplossing en firmware-updates op afstand.
 • Toegankelijk via telefoon, tablet of pc.

U kunt de Wallbox ook offline gebruiken zonder betaalde app. Hierbij kunt u gebruik maken van de Wallbox via een RFID-kaart, zonder bovengenoemde functies.

Tarieven

De prijs van de wallbox hangt af van de door u gekozen oplossing, de volgende installatiepakketten zijn beschikbaar

Pakket Omschrijving Prijsindicatie*
Pakket Easy 1 Slimme 11 kW 3-fase Wallbox. Installatie aan de muur met vaste laadkabel aan de Wallbox en aansluiting op de Slimme Wallbox App**. Deze prijs gaat uit van de aanwezigheid van een 3-fase aansluiting en slimme meter met voldoende groepen voor installatie van de Wallbox. De installateur controleert dit tijdens een online schouwing. € 1.900,-
Pakket Easy 2 Pakket Easy 1 met uitbreiding van graafwerkzaamheden voor installatie Wallbox tot 5 meter en herstel bestrating oprit indien nodig***. Een eventuele bevestigingspaal is verkrijgbaar als accessoire. € 2.200,-
Pakket Easy 3 Pakket Easy 1 met uitbreiding van graafwerkzaamheden voor installatie Wallbox tot 10 meter en herstel bestrating oprit indien nodig***. Een eventuele bevestigingspaal is verkrijgbaar als accessoire. € 2.550,-
Slimme Wallbox-app* Om gebruik te maken van de Slimme Wallbox is een abonnement op de Slimme Wallbox-app noodzakelijk. Deze app ondersteunt de configuratie, bediening en onderhoud van uw Slimme Wallbox. € 5,00
per maand
Pakket Easy op maat Pakket Easy 1 met schouwing op locatie voor een installatie op maat. maatwerk graaf- en installatiewerkzaamheden voor de Wallbox. Eventueel een designpaal van hoogwaardige kwaliteit als accessoire om de Wallbox aan op te kunnen hangen. Nader bepalen
Bevestigingspaal Paal voor bevestiging van de wallbox.
Paal inclusief betonnen voet voor bevestiging van de Wallbox.
€ 450,-
€ 550,-

*  Prijsindicatie, omdat de prijzen redelijk variabel zijn.
** Slimme functionaliteiten zoals uitlezen en verrekenen zijn inbegrepen voor de eerste 5 jaar. Daarna dient een jaarlijkse fee betaald te worden.
*** Graafwerkzaamheden en herstel bestrating bij de meest gangbare ‘losse’ bestratingen mogelijk. Uitzonderingen kunnen echter van toepassing zijn. Dit zal de installateur met u bespreken.

Easy Wallbox

De Easy Wallbox is een “plug-and-play” oplossing die werkt via bluetooth. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Hij is eenvoudig zelf te bevestigen aan de muur en aan te sluiten zoals elk ander huishoudelijk apparaat. De Easy Wallbox heeft een standaard laadvermogen van 2,3 kW. Het laadvermogen is autonoom en op een veilige manier te regelen, zodat het maximale vermogen geleverd wordt dat beschikbaar is in uw woning. En dat zonder het risico op een stroomonderbreking. Let op: de Easy Wallbox maakt het niet mogelijk om laadkosten te declareren bij de werkgever of fiscus.

De Easy Wallbox heeft een prijsindicatie van €599,- inclusief BTW en kunt u bij ons aanschaffen. Informeer altijd even naar de actuele prijs.
Ref.: 9847997680