Tweedehands auto kopen in Cuijk

Het zoeken naar de juiste auto kan een tijdrovende zaak zijn, daarom helpen onze mobiliteitsadviseurs van Nabuurs u graag bij het kiezen van uw ideale auto.

In onze ruime showroom vindt u een ruim aanbod jonge gebruikte personenauto’s en bedrijfsauto’s. We zijn natuurlijk fan van Frans rijden, ons assortiment bevat behalve Peugeot, Citroën en DS ook andere merken. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Bekijk zelf het ruime aanbod of wissel, onder het genot van een kopje koffie, van gedachte met een van onze medewerkers.

Bekijk occasions
Miranda Nabuurs

De voordelen van een auto van Nabuurs

•Auto wordt geleverd met Bovag-garantie of fabrieksgarantie
• Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
• Ruim assortiment auto's met zorg samengesteld
• Keuze uit diverse afleverpakketten
• Wij gaan voor u op zoek naar uw droomauto

Kwaliteit

Nabuurs is servicedealer van de merken Peugeot en Citroën. Onze monteurs volgen de opleidingen van de fabrikant, maar we hebben ook monteurs die de opleidingen volgen om de vreemde merken te onderhouden en te repareren. Zo weet u zeker dat de auto die u aanschaft voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die u én wij stellen aan een nieuwe of gebruikte auto. Wanneer u een occasion koopt heeft deze minimaal de Bovag 40-puntencheck gehad, een APK van minimaal 6 maanden en 6 maanden Bovag-garantie. We werken met pakketten waarbij u zelf kunt bepalen hoe u de auto afgeleverd wilt krijgen.

Wilt u meer gedetailleerde informatie over onze auto’s of over de Nabuurs afleverpakketten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Maak een afspraak

Alles onder één dak

Nabuurs is uw regionale servicedealer en meer dan alleen een auto kopen. Bij Nabuurs kunt u óók terecht voor onderhoud, reparatie en APK. Tevens kunt u gebruik maken van andere vele voordelen zoals bijvoorbeeld zakelijke en particulier lease via Nabuurs lease. Het team van Nabuurs staat voor u klaar. Neem dus gerust contact op met een van onze medewerkers.