Tweedehandsauto kopen, Nabuurs geeft het passende advies

Wij helpen u graag met advies op maat, zodat u de juiste keuze kunt maken. Een Tweedehands auto kopen kopen kan niet zonder dat u een beeld heeft van de gewenste auto. Nabuurs beschikt over een ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Bent u in de buurt van Nijmegen, kom dan gerust even langs om uw favoriete model te bekijken. Uiteraard staan wij dan ook voor u klaar voor vragen en kunt u direct een proefrit maken.

Meer informatie
Miranda Nabuurs

Nabuurs is uw regionale servicedealer

Wilt u een tweedehands auto kopen in regio Nijmegen? Dan is Nabuurs uw ideale partner. Wij zijn actief in de regio Nijmegen, waardoor we snel kunnen schakelen om aan uw wensen te voldoen.

Het zoeken naar de juiste auto kan een tijdrovende zaak zijn, daarom helpen onze mobiliteitsadviseurs van Nabuurs u graag bij het kiezen van uw ideale auto.

In onze ruime showroom vindt u een ruim aanbod jonge gebruikte personenauto’s en bedrijfsauto’s. We zijn natuurlijk fan van Frans rijden, ons assortiment bevat behalve Peugeot, Citroën en DS ook andere merken. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Bekijk zelf het ruime aanbod of wissel, onder het genot van een kopje koffie, van gedachte met een van onze medewerkers.

Bekijk occasions

Alles onder één dak

Nabuurs is uw regionale servicedealer en meer dan alleen een auto kopen. Bij Nabuurs kunt u óók terecht voor onderhoud, reparatie en APK. Tevens kunt u gebruik maken van andere vele voordelen zoals bijvoorbeeld zakelijke en particulier lease via Nabuurs lease. Het team van Nabuurs staat voor u klaar. Neem dus gerust contact op met een van onze medewerkers.

Maak een afspraak