Citroën Cuijk | Nabuurs heeft het in huis

CITROËN CUIJK

NIEUWE AUTO’S EN OCCASIONS

Iedereen wil een veilige auto, die lekker rijdt, praktisch is en als het even kan er ook nog goed uitziet. Maar iedereen heeft een ander budget. Gelukkig zijn er naast nieuwe auto’s ook veel goede occasions. Onze Citroëns zijn te vinden in Cuijk, onder Nijmegen. We hebben een ruim assortiment met de laatste modellen, nieuw, en goede gebruikte auto’s. We nodigen u graag uit om eens rustig rond te kijken. Onze medewerkers lopen met u mee om al uw vragen direct te beantwoorden. Zo helpen wij u bij het vinden van de ideale Citroën.

 Maak online een afspraak in Cuijk

 

 

REPARATIES EN ONDERHOUD

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Citroëns, helpen wij u in Cuijk ook met het onderhoud en reparaties. We werken met erkende monteurs die precies weten wat er speelt onder de motorkap. We bouwen graag een goede band op met onze klanten en met hun auto’s. Vertrouwen is belangrijk. Uw vertrouwen in ons en in uw auto. Veiligheid staat altijd voorop, maar we helpen u ook graag als u andere vragen heeft. Zo is Citroën bijvoorbeeld innovatief bezig op het gebied van energiezuinigheid. Vraag onze specialisten naar de ontwikkelingen en mogelijkheden.

  Maak online een werkplaats afspraak

 

 

nabuurs

Nabuurs is geen nieuwkomer, al sinds de jaren ’60 zijn we actief in Cuijk en omgeving. Vele jaren hebben we ons onderscheiden als Peugeot-garage en merkdealer. Door de vernieuwende technologieën en designs van Citroën zijn we dat Franse merk ook langzaam in ons hart gaan sluiten. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat Nabuurs uit Cuijk niet enkel voor Peugeot staat, maar ook voor Citroën. We zijn zelfs erkend reparateur voor beide merken. Veel van onze klanten zijn al jarenlang trouwe bezoeker van onze garage en daar zijn we zeer dankbaar voor. We nodigen ook u van harte uit voor een bezoek aan onze mooie garage, met Peugeots en Citroëns, in Cuijk.

neem contact op