Gebruikte auto kopen? Kom langs bij Auto Nabuurs

Een gebruikte auto kopen begint online bij Nabuurs

Een gebruikte auto kopen

Een gebruikte auto kopen is een slim idee! Een gebruikte auto kopen bij een dealer, die is aangesloten bij de BOVAG, is een nóg slimmer idee. Zo weet u namelijk zeker dat alles goed geregeld is met betrekking tot garantie en service.

Bij Nabuurs komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en krijgt u de zekerheid dat u jaren kunt genieten van uw gebruikte auto.
Bekijk het aanbod gebruikte auto’s

Leeuwekeur keurmerk garandeert de kwaliteit

Ook van een gebruikte auto verwacht u kwaliteit. Dat is precies hetzelfde wat wij verwachten van gebruikte auto's. De gebruikte auto's bij Nabuurs zijn voorzien van het Leeuwekeur keurmerk.

Het Leeuwekeur keurmerk wil zeggen dat de auto op een groot aantal punten wordt gecontroleerd, wat de kwaliteit ten goede komt. Dit betekent voor u dat u jarenlang zorgeloos kunt rijden in uw nieuwe gebruikte auto.

Bent u benieuwd naar het complete pakket dat het Leeuwekeur keurmerk inhoud, neem dan contact met ons op. Maak direct een afspraak met één van onze medewerkers.
Neem hier contact op

 

Leer uw auto kennen tijdens een proefrit

Als u een gebruikte auto gevonden heeft die voldoet aan uw wensen en eisen, adviseren wij altijd om één of meerdere proefritten te maken voordat u de auto aanschaft. Neem daarbij alle personen mee die in de gebruikte auto gaan (mee)rijden, zodat u zeker weet dat deze past bij u en eventueel uw gezin. Ook komt u dan niet voor verrassingen te staan wat betreft ruimte en mogelijkheden van uw gebruikte auto.
Overtuig uzelf en vraag direct een proefrit aan