Zorgeloos op weg met de Car Coach app

Met de Car Coach app van Nabuurs kunt u gemakkelijk uw ritten bijhouden en ritmodussen wijzigen (privacy). Maar wat dacht u van direct navigeren, parkeermeters aanzetten (afmelden gebeurt automatisch), file- en flitsinformatie bekijken en makkelijk berichten versturen naar onze service adviseurs.

De Car Coach app is dus een mobiliteitsapp, die alle mobiliteitsdiensten met elkaar combineert, verbindt en verbetert… Neem de volgende stap in slimme mobiliteit!

Download in Apple App StoreDownload in Google Play Store

Slim parkeren

Via de Car Coach app krijgt u informatie over de kosten per zone en helpen wij u de dichtstbijzijnde of goedkoopste zone te vinden. Daarnaast geven wij u real-time inzicht in de kosten van de lopende parkeermeter.

Vergeet u ook wel eens de parkeeractie uit te zetten via een app? Met de Car Coach app is dit verleden tijd! Wij weten precies wanneer uw auto geparkeerd staat in een betaalde zone, en kunnen gemakkelijk en snel de parkeeracties starten. Ook weten wij precies wanneer u weer onderweg bent, en stoppen automatisch uw parkeeractie! Wel zo makkelijk. En ohja, u betaalt geen transactiekosten.

Download in Apple App StoreDownload in Google Play Store

Slim navigeren

Navigeer naar uw gewenste locatie, parkeerplek of nuttige plaats! De Car Coach app onthoudt uw veel bezochte locaties en helpt u hier naartoe te rijden. Met de integratie van realtime verkeersinformatie, kies u altijd de kortste of snelste route. Wilt u parkeren in de buurt van uw bestemming? Dan leidt de Car Coach app u naar de dichtstbijzijnde of goedkoopste parkeerplek in de buurt.

De Car Coach app is voorzien van het navigatiesysteem van Google

Download in Apple App StoreDownload in Google Play Store

Slim communiceren

In de app hebben wij een zogenoemde ‘feed’ ontwikkeld. Dit is een soort tijdslijn waar u al onze facebookberichten kunt bekijken. Hierbij zitten onder andere interessante weetjes of hyperlinks naar kennisartikelen bij. In combinatie met de dongel worden in deze persoonlijke tijdlijn ook uw ritten, parkeeracties en tankacties weergegeven. Maar ook eventuele foutcodes, accuspanningen, rijgedragingen, etc.

Tot slot kunt u via handige telefoonknoppen of de chatfunctie direct met ons in contact komen, bijvoorbeeld wanneer er een waarschuwingslampje gaat branden waarover u meer informatie zou willen krijgen.

Download in Apple App StoreDownload in Google Play Store

Slim registreren

Alle ritten worden automatisch geregistreerd door de Car Coach app indien deze gekoppeld is aan de optionele dongel. De ritten zijn terug te vinden in uw persoonlijke overzicht. Bekijk de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte route die gereden is. Wijzig per trip de ritmodus (privé, zakelijk en woon-werk) of voeg eventuele aantekeningen toe!

Download in Apple App StoreDownload in Google Play Store