Nabuurs lease

Heeft u een representatieve auto nodig? Of een werkbus die tegen een stootje kan? Of bent u juist op zoek naar een flexibele oplossing voor uw mobiliteit? Wij bieden met Nabuurs Lease complete oplossingen in de vorm van financial lease en operational lease. En dat van een enkele auto tot uw complete wagenpark. Ook wanneer het om zakelijk leasen gaat, is uw mobiliteit bij Nabuurs dus in goede handen!

Wij bieden bij Nabuurs de volgende leasevormen aan: Full operational lease,  Netto operational lease en Short lease.

 

Alle voordelen op een rij

• Persoonlijke benadering
• Specialisten met vakkennis en ervaring
• Voordelige maandtarieven
• Flexibele voorwaarden (zoals vakantie auto of contractwijzigingen)
• Altijd een leasevorm die bij u past
• Gratis 24-uurs hulpdienst
• Vervangend vervoer inbegrepen

Full operational lease

Snel inspelen op veranderingen kan net het verschil op de weg naar succes betekenen. Dat geldt ook voor uw wagenpark, want auto’s die stilstaan kosten geld en een tekort aan auto’s leidt tot minder geholpen klanten. En slecht onderhouden auto’s leidt tot ontevreden medewerkers. Met Full operational lease nemen wij u vrijwel alle zorg uit handen.

Full operational lease is de meest complete leasevorm. Wij zorgen namelijk voor renteafschrijving, onderhoud, reparatie, belasting, allriskverzekering, 24-uurs pechhulp en vervangend vervoer. Bij deze leasevorm staat het aantal leasetermijnen van te voren vast. Bovendien is Full-service operational lease gebaseerd op off-balance financiering. Heeft u zelf al ergens een oplossing voor? Geen probleem. We zijn flexibel genoeg om één of meerdere diensten voor u uit het pakket te halen.

Shortlease

Binnen 24 uur een nieuwe shortlease-auto? Het kan met de shortlease oplossingen van Nabuurs Lease. En na de eerste twee maanden kunt u het contract per dag opzeggen. Hoe flexibel wilt u zijn? Ook voor tijdelijke projecten, tijdelijke medewerkers of bepaalde piekmomenten, kan een leaseauto nodig zijn voor een korte periode.

Vakantieauto nodig? Rijdt u doordeweeks misschien elektrisch? Of juist heel compact. Of zonder trekhaak. Bij Nabuurs kunt u deze auto’s ook huren voor enkele weken. U kunt de huurauto online reserveren.

Reserveer online een huurauto

Uw mobiliteitsadviseur

Nabuurs houdt u in beweging. Graag nemen wij het totale beheer van het wagenpark uit handen. Met één telefoontje wordt alles geregeld. Schade? Herstellen wij. Met pech langs de weg? Wij zijn onderweg. Vervangend vervoer nodig? Wij regelen het!

Onze mobiliteitsadviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden, voorwaarden en gang van zaken. Stuur ons een bericht of bel met (0485) 33 12 49 en wij helpen u meteen op weg.

Neem contact op