Welke auto's zijn beschikbaar?

Het overkomt u vast wel eens. Dat u een auto nodig heeft die iets meer bagageruimte heeft dan uw eigen auto. Voor een verhuizing bijvoorbeeld. Of dat u net een paar extra zitplaatsen mist om een gezellig weekendje weg te gaan met de hele familie. Dan heeft u dus tijdelijk behoefte aan een andere auto.

Zo kunt u bij Nabuurs kiezen uit zowel personen- als bedrijfsauto’s. Van de wendbare en zuinige Peugeot 108,  luxe Peugeot 208, 7-persoons 5008 tot de robuuste verhuizer de Peugeot Boxer. Natuurlijk kunt u in nauw overleg met onze verhuurafdeling de voor u ideale tijdelijke vervoersoplossing samenstellen.

Een greep uit onze verhuurvloot:

Peugeot Expert

De Peugeot Expert is naast een zeer degelijke bedrijfswagen ook erg comfortabel en beschikt over perfecte rijeigenschappen en wegligging.

Wanneer u een Peugeot Expert huurt zult u ervaren wat de combinatie is van een comfortabele cockpit en de lading die u mee kunt nemen.

Peugeot Boxer

Een Peugeot Boxer huren betekent dat u de meest ruime bedrijfswagen van Peugeot gaat gebruiken. Maar naast de ruime laadruimte is de Boxer ook erg comfortabel voor de inzittenden.

 

Wat u zeker nog moet weten

Huurvoorwaarden

Bij het huren van een auto bij Nabuurs, gelden de standaardbepalingen van de BOVAG-afdeling Verhuur. Zodoende bent u verzekerd van de kwaliteit die u van een professioneel verhuurbedrijf mag verwachten.

  • De verhuur is exclusief brandstof. Wij geven u de auto met een volle tank mee en ontvangen hem graag met een volle tank terug.
  • De huurprijzen op de website zijn inclusief BTW.
  • Al onze huurauto’s zijn All-risk verzekerd met een eigen risico van € 500.
  • Wij vragen u om een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs bij het ophalen van de auto. Voor bedrijven ontvangen wij graag tevens een uittreksel KVK.
  • De huurder moet over een woonadres in Nederland beschikken. Bezoekers (reizigers) uit het buitenland kunnen geen auto huren, tenzij iemand (inwoner uit Nederland) borg staat.
  • Bij het ophalen van de auto betaalt u de huurkosten en de borg van € 500,- per pin of vooraf per bank.
  • Eventuele extra’s, zoals extra kilometers en schade, worden achteraf verrekend met de borg.
  • Gaat u de grens over? Laat even weten waarheen, want dan krijgt u ook de benodigde groene kaart mee.
Neem contact op

Tarieven bedrijfsauto's

Dag Weekend Week Extra km’s Shortlease
Vrije kilometers 150 400 1200 3.000/mnd.
Peugeot Partner € 52,00 € 104,00 € 312,00 € 0,19 € 865,15
Peugeot Expert € 63,00 € 126,00 € 378,00 € 0,22 € 988,25
Peugeot Boxer (lang) € 83,00 € 166,00 € 498,00 € 0,28 € 1.240,25