Nieuwe auto kopen? Nabuurs geeft het passende advies

Wilt u een Nieuwe auto kopen dan kan dat met een gerust hart bij Nabuurs. Wij helpen u graag met advies op maat, zodat u de juiste keuze kunt maken. Een Nieuwe auto kopen kopen kan niet zonder dat u een beeld heeft van de gewenste auto. Nabuurs beschikt over een ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Bent u in de buurt van Nijmegen, kom dan gerust even langs om uw favoriete model te bekijken. Uiteraard staan wij dan ook voor u klaar voor vragen en kunt u direct een proefrit maken.

Meer informatie

Nabuurs is uw regionale servicedealer

Wilt u een Nieuwe auto kopen in regio Nijmegen? Dan is Nabuurs uw ideale partner. Wij zijn actief in de regio Nijmegen, waardoor we snel kunnen schakelen om aan uw wensen te voldoen.

Wij kunnen nieuwe en gebruikte auto’s leveren, maar u kunt ook terecht voor financieringen, zakelijke lease en privélease.

De voordelen van Nabuurs

  • Auto wordt geleverd met Bovag-garantie of fabrieksgarantie
  • Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
  • Ruim assortiment auto’s met zorg samengesteld
  • Keuze uit diverse afleverpakketten
  • Wij gaan voor u op zoek naar uw droomauto

Alles onder één dak

Nabuurs is meer dan alleen een auto kopen. Bij Nabuurs kunt u óók terecht voor onderhoud, reparatie en APK. Tevens kunt u gebruik maken van andere vele voordelen zoals bijvoorbeeld de My Peugeot Card.

Het team van Nabuurs staat voor u klaar. Neem dus gerust contact op met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen of klik op onderstaande link.

Maak een afspraak