Voordelige nieuwe Citroëns

De laatste jaren maakt het Franse automerk Citroën mooie stappen. Nieuwe technologieën en vooruitstrevende vormgeving uit zich in stijlvolle auto’s met zeer goede prestaties. Modellen als de Berlingo en Cactus zijn niet meer uit het verkeer weg te denken. Wilt u een Citroën kopen en heeft u al een specifiek model op het oog of wilt u zich eerst nog oriënteren? Bij de Nabuurs showroom bent u van harte welkom. En op deze website vindt u al een overzicht van alle mogelijkheden. Dus of u nu gaat voor een praktische stadsauto’s of stevige SUV’s, een Citroën koopt u bij Nabuurs.

Meer informatie

Citroën Occasions

Als erkend reparateur zijn we thuis onder de Franse motorkap. We kunnen met alle vertrouwen de Citroën occasions verkopen, want we bieden alleen betrouwbare auto’s. Dus als u liever kiest voor een occasion, dan weet u bij Nabuurs zeker dat u de juiste keuze maakt. Onze professionals helpen u met alle vragen die u heeft en kunnen alle mogelijkheden laten zien. Als u een tweedehands Citroën koopt kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud. In de Nabuurs garage werken alleen de beste monteurs, erkend door Citroën zelf. Zij weten wat uw auto nodig heeft en doen er alles aan zodat u veilig op weg kunt.

Kijk hier voor alle occasions

Een proefrit maken

Het oog wil ook wat, dat is bekend, maar dat is niet het belangrijkste. Als u een auto rijdt, dan weet u pas of het een juiste keuze is. De wegligging en het rijcomfort maken of u graag in de auto stapt. Voor zowel de nieuwe modellen als de occasions kunt u een proefrit aanvragen. Neemt u vooral ook uw bijrijders mee; uw partner, kinderen. Samen voelen jullie het beste of het de juiste auto is.

Vraag een proefrit aan

Wij helpen u graag!

In onze ruime showroom staan diverse Citroën modellen,