APK bij Nabuurs in Cuijk

De Algemene Periodieke Keuring (APK) voor uw auto is wettelijk verplicht. De beste plaats om uw Peugeot of Citroën te laten keuren is vanzelfsprekend bij de erkende Peugeot of Citroën reparateur. Wij werken namelijk met professionele monteurs welke zijn opgeleid door PSA (Peugeot en Citroën). U bent van harte welkom bij Nabuurs in Cuijk!

Scherpe prijs
Voor het geld hoeft u het overigens niet te laten. Want voor slechts € 39,95 is uw auto volledig gekeurd. En dat is inclusief de EOBD- of emissietest en de wettelijke afmeldkosten. Het is exclusief een eventueel benodigde viergas- of roetmeting.

Afspraak maken

APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle maar zeker geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren wij om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. U bespaart daarmee kosten en moeite omdat u slechts één keer onze werkplaats bezoekt. Een ander voordeel van de APK-keuring Cuijk in combinatie met de onderhoudsbeurt is dat uw auto op nog meer (vitale) punten wordt gecontroleerd en in een betere conditie wordt afgeleverd. Zo kunt u weer zorgeloos rijden!

Kiest voor Nabuurs, dan kiest u voor:

 • Vakmanschap met meer dan 55 jaar ervaring
 • Door PSA (Peugeot en Citroën) opgeleide monteurs
 • Speciale Peugeot en Citroën testapparatuur
Afsrpaak maken

Afspraak maken

Meer weten over APK?

Tijdens de APK-keuring beoordeelt de keurmeester de auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De auto wordt daarbij op een groot aantal punten gekeurd. Wilt u meer weten over de APK? In ons kenniscentrum staat een artikel waar wij uitgebreid verder ingaan op de APK.

In het artikel worden onder andere de volgende vragen beantwoord:

 • Wanneer en hoe vaak moet een auto gekeurd worden?
 • Hoe wordt de kwaliteit van een APK gewaarborgd?
 • Wat zijn de gevolgen als een auto niet gekeurd is?
Lees artikel

Waarom kiest u voor Nabuurs?

 • Wij hebben passie voor auto’s
 • Wij zijn al meer dan 55 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten
 • Wij zijn een gemotiveerd team dat voor u klaar staat
 • Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats
 • Wij zijn servicedealer van Peugeot en Citroën

Het is onze missie om met onze persoonlijke benadering, vernieuwende mobiliteitsoplossingen en aanstekelijk enthousiasme ervoor te zorgen dat u net zo’n auto-liefhebber wordt als wij dat al meer dan vijfenvijftig jaar zijn!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een prominente aanbieder van mobiliteitsdiensten zijn in het Land van Cuijk. Ons werkgebied bevat de woonplaatsen: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Haps, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Mill, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek en Wilbertoord.

Meer over Nabuurs